”batonul copilăriei” fabricat la sibiu, face ravagii în sua, italia, franța, anglia, spania și germania

batonul copilarieiUn produs fabricat după rețete vechi în România, a devenit în ultima perioadă printre cele mai apreciate în întreaga lume. ”Batonul Copilăriei”, fabricat la Sibiu, face ravagii în Europa sau peste Ocean.

Producătorul de dulciuri Pan Food din Sibiu  exportă ciocolata de casă „Batonul Copilăriei“ sau nuga „Cindrel“ în ţări precum Italia, Franţa, Spania, Marea Britanie sau Germania, dar şi în SUA sau în Canada, anunta zf.ro.
„Avem o cifră de afaceri de aproximativ 3 milioane de euro anual, din care 15% reprezintă vânzări la export. (…) În următorii ani vrem să ne consolidăm poziţia fruntaşă câştigată cu greu pe piaţa din România şi să creştem valoarea vânzărilor la export“, spune Ioan Stânea, 46 de ani, administratorul producătorului din Sibiu. El a fondat împreună cu Gheorghe Pristavu, 43 de ani, producă­torul de dulciuri în urmă cu aproximativ 15 ani. Pan Food deţine o fabrică în parcul industrial Şura Mică din Sibiu, dar antreprenorii vor să-şi dezvolte afacerea şi intenţionează să construiască un nou spaţiu de producţie cu ajutorul fondurilor europene. Ei vor să acceseze fonduri în valoare de 1,2 milioane de euro. În prezent, compania are în portofoliu produse precum salam de biscuiţi, ciocolată de casă, nuga, prăjituri sau alte produse zaharoase sub branduri precum Batonul Copilăriei, Cindrel, Şureanca sau Lica.
Pan Food din Sibiu concurează pe piaţa dulciurilor cu alţi producători locali precum EndIbo, Tano Prod, dar şi cu ju­cători mari precum Kandia Dulce sau Mondelez România.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Atentie la ce informatii oferiți cititorilor : de exemplu vârsta pe care o au patronii de la Pan Food S.R.L. este complet eronată. Domnul Stânea este un pm cu mare experiență în spate, care a dobândit asta de-a lungul timpului.
    Nu este de o însemnătate vitală pentru cititor vârsta patronului, dar în acedt mod, puteți scrie si alte lucruri eronate.
    Cu respect !