csu a pierdut la tg mureș. sfertul trei a fost de coșmar și decisiv!

lalovic csu sibiuSibiul a evoluat excelent în prima parte a meciului și a fost în avantaj la pauza mare. Sfertul trei a fost agonizant, mureșenii recuperând diferența de pe tabelă și trecând în avantaj. CSU nu a mai putut remonta diferența și a cedat meciul cu 84-78 (14-24, 17-16, 28-7, 25-31).

Meci pe jumătate bun pentru Sibiu la Tg. Mureș. Jucătorii lui Dan Fleșeriu au făcut două prime sferturi foarte bune și păreau că în sfârșit au găsit soluția să anihileze o grupare care ne-a bătut în ultimele jocuri oficiale din acest an. După pauză a venit sfertul trei în care CSU a marcat doar șapte puncte, iar BC Mureș numai puțin de 28. Sfertul patru a fost sub semnul echilibrului, dar baschetbaliștii sibieni nu au mai reușit să recupereze punctele pe tabelă și Mureșul s-a impus într-un final cu 84-78.
Pentru CSU următorul meci oficial este în 12 ianuarie în deplasare la București, cu Steaua.
”A fost ultimul meci din 2015 și a fost greu să îi ținem concentrați pe băieți, având în vedere că urmează această pauză competițională. Am intrat bine în meci, am reușit să dominăm până la pauză, dar nu am reușit să ținem ritmul. În a doua parte a meciului am greșit foarte mult,  iar Târgu Mureș a reușit să marcheze foarte mult din tranziții-ofensive, pe fondul ratărilor nostre. Sunt totuși bucuros de atitudinea jucătorilor noștri din ultimul sfert, în ultimele minute, când meciul era aproape gata, dar ei nu s-au lăsat nici în ultimele două minute, arătând că noi nu renunțăm niciodată”, a spus după partidă antrenorul Dan Fleșeriu.

CSU Sibiu:
Mijajlovic17, Gilbert 15, Harrison15, Calotă 12, Hardy 11, Lalovic 6, Paul 2

Ultima oră

Comentariul meu