clarificare – csu sibiu poate disputa meciurile de acasă fără probleme în sala transilvania

faniȘeful ISU Sibiu a lămurit miercuri la cererea Ora de Sibiu, situația legată de Sala Transilvania. Cosmin Balcu a declarat că în sala competițiile sportive se pot desfășura în continuare fără probleme.

Cosmin Balcu a lămurit și situația legată de competițiile sportive. Șeful ISU a declarat că acestea se pot desfășura în Sala Transilvania și implicit CSU Sibiu poate să joace în continuare partidele de pe teren propriu în această locație.
”Sala Transilvania își asumă partea de responsabilitate pentru organizarea altor evenimente, dar activitățile sportive pentru care a fost autorizată sala, se pot desfășura, cu răspunderea a Sălii Transilvania. Ei trebuie doar să își actualizeze documentele ca să se reautorizeze pentru alte activități pe care doresc să le organizeze și pentru modificările structurale pe care le-au făcut în ultimii ani. Ei au măsurile de prevenire stingere a incendiilor luate. Nu este o situație similară ca în celelalte locații. Au căi de evacuare, au mijloace de stingere, au senzori de fum, etc. Nu sunt probleme deosebite”, a mai declarat Cosmin Balcu.
Reamintim că marți ISU Sibiu a anunțat că s-au efectuat mai multe controale la Sala Transilvania și s-au găsit nereguli. Citește aici mai multe detalii despre aceste controale.

Ultima oră

Comentariul meu