starea răniților din accidentul cu trei morți de pe dn1 de la apoldu de sus (video și foto)

microbuzTrei dintre pasagerii aflați în microbuz au ajuns în stare destul de gravă la Urgență la Spitalul Județean Sibiu. Vorbim de două femei în vârstă de 53 si 63 de ani și de șoferul TIR-ului, cel care a fost vinovat de producerea accidentului din noaptea de luni spre marți.

În urma accidentului rutier de la Apoldu de Sus la UPU Sibiu au fost aduse trei persoane: 2 femei din judeţul Sibiu în vârstă 53 şi  63 de ani de şi un bărbat (probabil şoferul tirului), în vârstă de 45 de ani din judeţul Bihor.
În urma investigaţiilor medicale efectuate, femeia de 63 de ani a fost diagnosticată cu: politraumatism prin accident rutier, fracturi costale bilateral, fractură sternală fără deplasare, hemotorax stâng în cantitate mică, minimă contuzie pulmonară adiacentă, plagă scalpată stânga. Femeia a fost internată în cadrul Secţiei Clinice Chirurgie I.
Pacienta de 53 de ani a fost diagnosticată cu politraumatism prin accident rutier, contuzie hemoragică temporal drept, hemoragii petesiale frontal bilateral, hematom epicranian, fracturi traverse şi a fost internată în cadrul Secţiei Clinice Neurochirurgie.
Ambele femei sunt în acest moment conştiente, stabile şi sub tratament şi supraveghere medicală de specialitate.
VEZI AICI IMAGINI DE LA LOCUL ACCIDENTULUI DE PE DN1
Bărbatul a fost diagnosticat cu plagă contuză antebraţ stâng si i s-au recoltat probe pentru stabilirea alcoolemiei iar starea sa nu a necesitat internare.

Ultima oră

Comentariul meu