sibiul încheie anul cu un meci de foc. csu joacă miercuri la tg. mureș!

csu calotaCSU Sibiu joacă ultima partidă din 2015 pe terenul unei grupări care i-a administrat numai înfrângeri în ultimele întâlniri. Sibiul speră să spargă gheața după insuccesele din Final Four-ul de sezonul trecut și în meciurile disputate în actualul campionat și Cupa României.

Pentru CSU partida de miercuri de la ora 18:00 este ultima din 2015. Sibiul merge cu un moral bun în fața mureșenilor, care nu trec printr-o perioadă tocmai bună în campionat și tocmai de aceea universitarii vor să profite și să răzbune toate înfrângerile adunate în ultima vreme în fața celor de la BC Mureș.
Antrenorul Dan Fleșeriu speră ca jucătorii lui să răstoarne calculele hârtiei care îi dau favoriți pe mureșeni și Sibiul să termine anul cu o victorie. ”Este ultimul meci din 2015 și sper să terminăm anul cu un joc bun, în primul rând. Mureșul este o echipă dintre cele favorite la jucarea finalei, dar după atâtea meciuri împotriva lor, meciuri dintre care doar o singură dată am avut pretenția să câștigăm, în meciul de acasă,când am pierdut la un singur  punct, sper că de data asta să mergem cu mai mare încredere și poate reușim să facem o surpriză. Va fi un meci foarte greu, după ce sâmbătă, jucătorii noștri au avut un alt meci destul de încărcat din punct de vedere al efortului fizic. Și Mureșul a avut un meci greu cu Oradea, așa că ar trebui să pornim de pe poziții egale. Ei au avantajul sălii, publicul este la fel de efervescent ca și cel de la noi din sală, sau aproape la fel, și sunt convins că va ieși un meci cu spectacol. Ei sunt favoriți (n.r. Mureșul) pentru că joacă acasă și au anunțat, de la începutul sezonului, că obiectivul lor este clasarea în primele patru echipe, atât în Cupa României, cât și în Campionat. Obiectivul nostru este să intrăm în Play Off. În acest moment avem aceeași linie de clasament, ne-au bătut la noi acasă, deci au toate motivele să se considere favoriți, dar au mai fost și alții favoriți și am reușit să întoarcem soarta jocului”, a spus Fleșeriu înaintea plecării spre Tg. Mureș.
”Am avut, acum câteva zile, un meci dificil cu Clujul, iar acum urmează meciul cu Mureșul. În clasament, suntem la egalitate de puncte, iar în meciul din tur am pierdut la un punct diferență, așa că trebuie să ne luăm revanșa. Târgu Mureș are o echipă bună iar rezultatele lor confirmă acest lucru. Noi trebuie să uităm cât mai repede ultimul meci și să ne pregătim psihologic pentru a face față următorului. EI au avantajul că joacă pe teren propriu, mereu acesta este un avantaj pentru că joci în fața propriilor suporteri, dar în această ligă și în meciuri ca acesta nu cred că putem vorbi de o favorită pe hârtie. Ceea ce se va petrece pe teren va fi definitoriu. O minge poate decide soarta meciului, la fel ca și o aruncare bună, apărarea sau un moment de inspirație”, a declarat și jucătorul Igor Mijajlovic.
Meciul este în direct pe Digi Sport 2. CSU joacă următorul meci pe 12 ianuarie 2016, în deplasare la Steaua.

Ultima oră

Comentariul meu