magazilele billa se închid. toate locațiile au fost vândute cu 97 milioane euro!

billa sibiuVeste tristă pentru cei care obișnuiau să facă cumpărăturile din magazinele celor de la Billa. Toate locațiile au fost vândute în cadrul unei tranzacții de aproape 100 de milioane de euro. Cei de la Carrefour au făcut această achiziție. La Sibiu Billa deține trei magazine pe Bălcescu, Avram Iancu și pe Victoriei.

Carrefour anunță marți semnarea unui acord de achiziție a societății Billa România cu Grupul Rewe, însă operațiunea trebuie aprobată de către Consiliul Concurenței, se arată într-un comunicat de presă.
”Repartizate pe întreg teritoriul românesc, cele 86 de supermarketuri Billa România reprezintă o suprafață de vânzare totală de 83.000 de metri pătrați. Datorită acestei achiziții, Carrefour devine primul operator de supermarketuri din România, întărindu-și astfel oferta multiformat și mergând totodată mai aproape de clienții săi”, se menționează în comunicat.
Carrefour, al doilea grup de distribuție mondial și primul din Europa, are peste 380.000 de angajați în întreaga lume. ‘Prezent în 35 de țări cu peste 12.000 de magazine, grupul a realizat o cifră de afaceri de 100,5 miliarde de euro în 2014’, se precizează în comunicat.

Ultima oră

Participă la discuție

4 Commentarii

  1. Bravo lor! Așa se falimentează Carrefour! Comparat cu ceea ce au făcut cei de la Auchan, aici se cumpără niște magazine cu mari probleme financiare!

    Deci, mersul de la insolvență spre faliment e și mă bucură asta! Au un mamangement defectuos, vorbesc urât cu angajații care resping clienții, iar call center nu există! Pe internet când întrebi de ceva, te trimit la magazin că ei nu știu, spre deosebire de ceilalți actori care au la îndemână situația stocurilor și-ți răspund cu o mai mare amabilitate.

  2. Daca se cumpara lantul de magazine poate sa si continue sa functioneze. Nu se inchide automat cand se schimba propietarul si nu cred ca cei de la Carrefour cumpara un „segment din piata de desfacere” ca sa o inchida…

    Pana nu ai dovezi ca vor sa inchida mai bine schimbi titlul.

    1. Asta e jurnalism romanesc de doi lei. Degeaba ceri un pic de logica. Aici se da un titlu retardat de tabloid si gata clickul.

      Normal ca nu se inchide nimic, dar n-ai cu cine dom’le … n-ai cu cine.