concluziile anchetei poliției despre accidentul de pe dn 1 în care trei oameni au murit (video – foto)

fb_img_1450752605883.jpgLa data de 22 decembrie, în jurul orei 2:00, pe DN 1, în localitatea Apoldu de Sus s-a produs un accident rutier deosebit de grav, accident rutier provocat de un şofer care nu a adaptat viteze de deplasare la condiţiile meteo-rutiere şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Un bărbat de 45 de ani, domiciliat în judeţul Bihor, în timp ce conducea un autotren pe DN 1, având direcţia de deplasare Sibiu – Sebeş, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la intrarea într-o curbă deosebit de periculoasă spre dreapta, pătrunde pe sensul opus de deplasare şi intră în coliziune cu un autovehicul condus regulamentar de un bărbat de 33 de ani, domiciliat în judeţul Iaşi.
În urma accidentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto de 33 de ani şi a altor doi pasageri din acelaşi autoturism, respectiv un bărbat de 44 de ani din Iaşi şi o femeie de 45 de ani din Codlea (Braşov). Alţi doi pasageri (două femei în vârstă de 53 şi 62 de ani) au fost grav răniţi în urma accidentului.

VEZI AICI IMAGINI DE LA LOCUL ACCIDENTULUI DE PE DN1
Conducătorul autotrenului a suferit vătămări corporale uşoare, iar în urma testării cu aparatul etilotest s-a stabilit că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice – 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii Serviciului Rutier continuă cercetările.

Ultima oră

Comentariul meu