concertul subcarpați de la sala transilvania nu se mai ține. organizatorii au postat un anunț pe facebook!

subcarpatiCei de la Aviator Events au anunțat cu 24 de ore înainte de concertul programat pe 23 decembrie la Sala Transilvania, că acesta a fost amânat. Organizatorii se disculpă în anunțul postat pe Facebook și spun că vor da banii înapoi pe biletele vândute, anunțând totodată că evenimentul se va desfășura anul viitor ”în jurul datei de 15 ianuarie”.

Motive de tristețe și dezamăgire pentru cei care și-au achiziționat bilete pentru evenimentul underground care era programat la Sala Transilvania, pe 23 decembrie.
Organizatorii au anunțat marți, 22 decembrie, în jurul orei 19.23, că s-a amânat concertul ce trebuia să fie susținut pe 23 decembrie de Subcarpati, CTC, Argatu, si K-lu. Motivul expus de aceștia pare să fie faptul că Sala Transilvania, nu poate să mai găzduiască evenimentul pentru că nu și-a reînoit autorizația de securitate la incendiu.
ISU Sibiu a anunțat astăzi că la finele săptămânii trecute s-au efectuat controale la Sala Transilvania și  au fost constatate mai multe nereguli printre care şi neconformitatea construcţiei cu condiţiile pentru care a fost autorizată, proprietarul având obligaţia de a reautoriza obiectivul, lucru care deocamdată nu s-a realizat.

VEZI ȘI: Șeful ISU despre concertul Subcarpați : ”Organizatorii NU AU DEPUS DOCUMENTELE pentru autorizare!”

CITEȘTE ȘI: SALA TRANSILVANIA NU ARE AUTORIZAȚIE de securitate LA INCENDIU. Concertul Subcarpați e incert!

ANUNȚUL ORGANIZATORILOR:
”Dragi prieteni, in urma unor eforturi deosebite facute de anumite persoane , pentru a impiedica desfasurarea acestui minunat eveniment, cat si in urma unor probleme descoperite de ISU Sibiu la sala Transilvania, ne gasim nevoiti sa amanam desfasurarea in jurulul datei de 15 ianuarie 2016, intr-o alta locatie pe care o vom anunta in cel mai scurt timp.
De asemenea celor care nu mai pot ajunge sau din motive lesne de inteles nu mai vor sa participe, le vom returna banii pentru biletele achizitionate.aviator 1
Multumim pe aceasta cale Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta pentru disponibilitatea de care a dat dovada in aceste saptamani cat si conducerii salii Transilvania pentru concursul acordat in solutionarea acestor probleme.
Maxim respect: Subcarpati, CTC, Argatu, si K-lu ca ne-au fost alaturi in toate demersurile !
Suntem frustrati ca intr-o fosta capitala culturala si mai ales in orasul care se lauda cu aceasta latura, evenimente precum Mozaic Jazz Festival, si locatii importante de desfasurare a evenimentelor precum Casa de cultura si sala Transilvania isi pierd autorizatiile cu ore sau chiar minute inaintea desfasurarii evenimentelor…
Revenim in cel mai scurt timp cu detaliile referitoare la data exacta si la noua locatie cat si modul de returnare a banilor celor care au fost alaturi de noi.
Le uram Craciun Fericit celor care ne-au fost alaturi, la fel si celor care au facut tot le le-a stat in putinta sa ne impiediece.
MULTUMIM SIBIU SI NU NUMAI , PENTRU TOATA INCREDEREA ACORDATA!!!
Nu va vom dezamagi!!!”
CITEȘTE SI: ”Meseriașii” de la Airfield organizează ”în liniște” un nou eveniment la Sibiu. Urmează o nouă țeapă?
Critici la adresa organizatorilor
Imediat după postarea anunțului oficial pe pagina de Facebook a evenimentului, cei care și-au cumpărat bilete au comentat și nu puțini sunt cei care aduc critici organizatorilor de la Aviator Events. ” Daca erati organizatori adevărati va luati masuri de precauție nu stateati in ultimul moment sa vedeti daca se poate sau nu!”, spune una din tinerele care au comentat.
” Da…ati dat dovada inca o data de o „buna organizare”…cu siguranta nu o sa mai am asteptari de la evenimentele ce vor urma…daca vor urma…si sper sa primim cat mai repede detalii cu privire la recuperarea baniilor de pe bilete!!!”, a comentat și Anca Săvescu.

VEZI ȘI: Concertul Subcarpați e în aer! Organizatorii NU AU CONTRACT pentru SALA Transilvania și nici autorizație ISU!
” O sa ma gandesc de 2 ori inainte sa-mi fac orice plan in jurul vreunui eveniment organizat de neprofesionistii astia”, comentează și Sergiu Nichitean.
Puteți citi toate comentarile AICI.
Unii dintre cei care și-au cumpărat bilete sunt și din alte orașe. ”Asteptam concertul asta de mult timp. Sunt din Alba Iulia si maine la 6 aveam tren catre Sibiu. N-am luat bilete early bird deci e ok pentru mine. Nu stiu de restul si imi pare rau ca nu se mai tine, era o distractie faina. Treaba cu organizarea ai dreptate dar asta e. What can we do?”, spune și Seby Szoke, din Alba Iulia.

Ultima oră

Comentariul meu