respect românia. meci de infarct în semifinale la campionatul mondial!

handbalRomânia a jucat vineri seară în semifinale la Campionatul Mondial de handbal din Danemarca. Echipa națională a luptat extraordinar, dar a pierdut în prelungiri cu 35-33 în fața Norvegiei. Antrenorii și jucătoarele s-au plâns de arbitrajul tendențios la finalul jocului.

Super naționala României a pierdut vineri seară în semifinala Cupei Mondiale în fața Norvegiei, după un meci în care handbalistele noastre au arătat că nu sunt cu nimic mai prejos decât nordice. S-a mers cap la cap și ambele echipe au alternat la conducere pe tabelă. România a avut ultimul atac la 27-27, dar nu am reușit să marcăm. S-a intrat în prelungiri, iar la rampă au ieșit pe final cei doi arbitrii sloveni și tricolorele au cedat cu 35-33.
”Puteam să jucăm până dimineață că acești arbitrii nu ne-ar fi lăsat să câștigăm”, a spus imediat după meci antrenorul secund al României.
Jucăm finala mică în fața Poloniei. În cealaltă semifinală, Olanda s-a calificat în finală, după ce a învins cu scorul de 30-25 Polonia.
Tricolorele s-au calificat în semifinale după ce au dispus, miercuri, la Herning, cu scorul de 31-30 după prelungiri, de reprezentativa ţării gazdă.
România a eliminat, în optimi, campioana mondială en-titre, Brazilia, cu scorul de 25-22 (13-8), anterior încheind pe locul patru în grupa D.
Obiectivul naţionalei României la CM din Danemarca a fost clasarea pe unul din primele opt locuri, acesta fiind deja îndeplinit. Foto: gsp.ro

Ultima oră

Comentariul meu