foto - hoțul care a terorizat locuitorii din tălmaciu și alte localități sibiene. a spart zeci de case și gospodării!

hotul din talmaciu2Locuitorii din orașul Tălmaciu, dar și cei din localitățile învecinate sunt de ceva vreme ținta unor hoți. Unul însă pare să este un adevărat ”profesionist” și dă spargeri pe bandă rulantă. Poliția spune că nu ar fi așa de multe, dar oamenii îi contrazic și spun că nu mai pot să doarmă liniștiți noaptea din cauza celor ce le trec pragul când ei nu sunt acasă.

Câteva sesizări primite pe pagina noastră de Facebook ne-au atras atenția în mod special în ultimele zile. Mai mulți locuitori din Tălmaciu ne-au semnalat mai multe fapte ce se petrec în de aproape două săptămâni în orașul lor. Mai exact locuințele mai multor locuitori au fost ținta hoților. Oamenii vorbrs de peste zece spargeri în doar câteva zile. ”In localitatea Talmaciu zilele aceestea au fost sparte cred ca peste 10 case si nici pana la ora actuala politia nu prinde pe nimeni”, ne-a transmis un localnic.
Se pare că spargerile s-au intensificat în ultima săptămână, iar localnicii spun că poliția ar fi neputincioasă.
Poliția spune că anchetează cazul și că există chiar și niște piste în acest sens. ”În acest moment se fac cercetări. Există un cerc de suspecți”, a spus Luciana Lazăr, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.
Cea mai gravă faptă pare să  se fi petrecut weekendul trecut. Surse de încredere ne-au explicat că un posibil hoț, ar fi pătruns în numai puțin de șase gospodării în interval de nici o oră. ”Oamenii au găsit locuințele răvășite. Am înțeles că ar fi furat chiar și un topor. Se pare că ar fi vorba de un singur personaj”, ne-au declarat sursele noastre.

Unul din hoți, demascat pe internet
Se pare că poliția a dat deja în consemn un bărbat, care este principalul suspect în cazul spargerilor din Tălmaciu. Pe internet circulă și o fotografie cu acesta. Vorbim de un bărbat originar din județul Brașov. Localnicii afirmă că hoții merg prin oraș cu o mașină înmatriculată în Vâlcea. Atmosfera în localitate pare să fie una tensionată. ”De o saptamana in fiecare noapte sparg case. Circulă un zvon prin oras cum ca hotii sunt cu o masina de Valcea. Lumea e speriata ca ar fi iesit si o mica revolta pe strazi serile trecute”, spune un alt localnic ce ne-a sesizat faptele pe pagina noastră de Facebook. Vă prezentăm și noi imaginea cu personajul care pare să fie principalul suspect în acest caz.

Ultima oră

Participă la discuție

4 Commentarii

  1. În orașele mai mici și pe la sate e un adevărat dezastru în toată țara… poliția e o glumă proastă, practic există doar cu numele, își iau banii absolut degeaba în timp ce infloresc infractiunile de tot felul…siguranța cetățeanului e un concept perimat în vremurile actuale…în aceste conditii, devine absolut necesară înființarea unor miliții private ale cetățenilor care să apere casele și avutul bieților contribuabili…