ora de sibiu live – gala sportului sibian 2015. transmitem în direct (12.00)

gala sportului sibian 2015 sportivi (20)Vineri de la ora 12.00, Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Sibiu organizeaza Gala Sportului Sibian 2015. Evenimentul care are loc la Biblioteca judeteana ASTRA (etaj 2-Sala festiva), se poate vedea în direct pe Ora de Sibiu.

Festivitatea de premiere in domeniul Sportului este un eveniment  cu o lunga  traditie  care incheie un an competitional. ”Este o ocazie unica, in care sportivi, antrenori, tehnicieni, sponsori, media, toti ce-si aduc contributia la dezvoltarea acestui domeniu sa se intalneasca, sa se felicite reciproc, sa se bucure de rezultate si sa-si propuna obiective pentru urmatorul an competitional”, spune Ioana Tomescu, director adjunct la DJST Sibiu.
Gala Sportului Sibian 2015 va fi un eveniment in cadrul careia vor fi premiati cei mai buni 20 sportivi ai judetului Sibiu,sportivi care au adus cele mai bune rezultate de-a lungul anului 2015 la probe Olimpice si Neolimpice. Se vor premia primii 10 sportivi la probele Olimpice, primii 10 sportivi la probele neolimpice si cei mai buni  antrenori ai anului 2015.
Premierea va fi intercalata cu momente artistice oferite de sportivii judetului Sibiu legitimati la Cluburile sportive din judet si se va finaliza cu recital LUANA PRODEA. Evenimentul este organizat si finantat de  Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Sibiu  reprezentanta in teritoriu a  Ministerului Tineretului si Sportului.
VEZI MAI JOS ÎNREGISTRAREA GALEI

Ultima oră

Comentariul meu