încă un week-end de decembrie. cum îl petrecem la sibiu?
Foto Sebastian Marcovici

targ de craciun - foto sebastian marcovici

Penultimul week-end din acest an ia startul. Evenimentele din oraş umplu din nou calendarul finalului de săptămână.

Târgul de Crăciun aşteaptă în continuare vizitatorii. De la zecile de căsuţe din Piaţa Mare puteţi cumpăra cadouri pentru cei dragi, puteţi bea un vin fiert sau un ceai fierbinte, iar cei mici se pot plimba cu trenuleţul sau maşinuţele.

Sibiu Streetball Winter edition începe vineri, la ora 12. Competiţia se desfăşoară la Sala Transilvania. Detalii aici.

Vineri seara de la ora 19, la Teatrul Radu Stanca începe spectacolul “Călătoriile lui Guliver”. Detalii despre piesă aici.

Şi ca să intraţi cât mai bine în atmosfera Crăciunului, nu trebuie să rataţi piesa “Ţesătorul de vise. Poveste de Crăciun”. Se va juca vineri şi sâmbătă seara de la ora ora 20:00, la Biblioteca Astra, corpul A, etaj II, în Sala Festivă. Detalii aici.

Mircea Cărtărescu îşi va lansa sâmbătă cartea “Solenoid”. Evenimentul va avea loc la Biblioteca ASTRA de la ora 18.

Violonistul Henning Kraggerud va susţine sâmbătă, la Sala Thalia, de la ora 19, un concert extraordinar. Cine mai participă, aflaţi aici.

Lipicioşii vor susţine mai multe concerte în acest final de săptămână. Care sunt locaţiile şi orele la care vor cânta, aflaţi de aici.

Opinia Publică” se va juca sâmbătă seara la Teatrul Radu Stanca. Despre piesa care va începe la ora 19, puteţi citi aici.

Premiera spectacolului “Max und Moritz” va avea loc duminică, la Teatrul Gong. Despre piesa în limba germană aflaţi aici.

Concertul Proms of Delight – Christmas Edition” vă va introduce în atmosfera Crăciunului duminică, de la ora 19, la Sala Thalia. Detalii aici.

Finalul de săptămână aduce duminică seara, de la ora 19, piesa “D’ale Carnavalului”. Se va juca la Teatrul Radu Stanca, iar detalii găsiţi aici.

La Cinema Arta “Star Wars” rulează aproape non-stop. Programul şi ce alte filme puteţi vedea aici.

Ultima oră

Comentariul meu