csu caută revanșa în ”derby de ardeal”. sibiul promite o ”replică dură” pe teren sâmbătă cu ”u” cluj

hardyMeci mai special ca de obiecei sâmbătă după amiază pentru CSU Sibiu. Universitarii vor evolua acasă împotriva rivalei tradiționale din Ardeal, ”U” Cluj Napoca. Meciul de la ora  17.00 este și o ocazie de revanșă pentru baschetbalișitii sibieni, după ce în tur au pierdut pe final de meci la Cluj.

Sala Transilvania va fi cu siguranță arhiplină sâmbătă după amiază. La Sibiu vin rivalii tradiționali din Ardeal, clujenii de la ”U”. Cum în tur meciul a fost pe muchie de cuțit, iar arbitrii au ciupit pe CSU pe final de meci, partida se anunță încă dinainte să înceapă, una extrem de aprigă.
Antrenorul Dan Fleșeriu e conștient de importanța mai mult decât sportivă a derbiului de Ardeal și promite că echipa sa va da o replică dură clujenilor.
”Ca și orice alt meci, mai ales la meciurile de acasă, încercăm să facem o figură frumoasă în fața propriilor suporteri. Știm că meciul cu Clujul este extrem de important, de fiecare dată, pentru suporterii sibieni și sper că vom și reuși să oferim o replică dură celor din Cluj care au, în sezonul acesta, o echipă care e favorită la jucarea finalei campionatului. Lotul nostru este în refacere, știu că toți jucătorii își doresc să joace, din păcate nu toți vor și putea, deși au făcut recuperare urmare a accidentărilor. Vom vedea exact la ora meciului pe cine ne putem baza. Indiferent cine va intra în teren, pot să vă pun că va da, cu siguranță, sută la sută pentru a câștiga meciul. Orice meci alături de suporteri are cu totul altă savoare și altfel se trăiește. Indiferent că jucăm bine sau rău, ei ne pot salva sau ne pot împinge mai sus decât suntem la un momentdat. Dacă vor umple sala și vor face atmosferă așa cum ne-au obișnuit deja, nu pot face decât să ne ajute s câștigăm”, a spus Dan Fleșeriu.
Cel mai bun jucător din lotul lui CSU, Kevin Hardy, este optimist înaintea meciului cu Clujul.
”Cred că avem șansa să câștigăm cu Clujul. Au o echipă foarte bună, dar ne-am pregătit bine  săptămâna aceasta și cred că sâmbătă vom fi pregătiți să facem o victorie. Știm că în tribună există o rivalitate mare între Sibiu și Cluj și sper ca toți fanii echipei noastre să vină la sală să ne susțină. Categoric avem nevoie de sprijinul lor pentru a reuși să câștigăm”, a spus Hardy.

Juniorii lui CSU premiați în pauza meciului
Tinerii baschetbaliști care au reprezentat anul acesta CSU Sibiu în competițiile naționale organizate de Federația Română de Baschet, vor primii cadouri din partea clubului. Vorbim de baschetbaliși de la categoriile U 14, U 16, dar și cei care au participat în vară la campionatul de babybaschet.

Ultima oră

Comentariul meu