update - scandal pe aeroport la sibiu. pasagerii unei curse wizz air s-au revoltat

securitate aeroportMai multi pasageri care trebuiau sa zboare de la Sibiu la Londra, marti dupa amiaza s-au revoltat pentru ca zborul a fost anulat, iar compania le-a oferit solutii neconvenabile.

UPDATE – Au oferit cazare pentru cativa pasageri
Dupa publicarea articolului nostru, o parte din pasagerii ramasi pe aeroport au primit cazare din partea companiei Wizz Air. „Dupa ce au auzit ca am vorbit cu presa, imediat si-au schimbat atitudinea. Am facut o lista si cei care mai eram la aeroport am primit cazare la hotel pana la zborul de joi. Suntem vreo 7-8 persoane in situatia asta…”, ne-a declarat una din persoanele care trebuiau sa zboare marti de la Sibiu la Londra.

STIREA INITIALA
Agitatie mare pe aeroportul International Sibiu, in dupa amiaza zilei de marti. Mai multi pasageri care trebuiau sa plece de la Sibiu la Londra cu o aeronava Wizz Air au rabufnit. Zborul a fost anulat din cauza cetii, iar initial s-a anuntat ca pasagerii care urmau sa fie imbarcati pentru destinatia Londra, vor fi transportati cu autocarul la Tg. Mures. Dupa cateva minute insa lucrurile s-au schimbat. ”Zborul Wizz Air, cu destinatia Londra, a fost anulat. Pasagerii care urmau sa fie imbarcati vor fi redirectionati. Asa am fost informati de reprezentantii companiei Wizz Air”, au transmis cei de la Aeroportul Internațional Sibiu.
La ghiseul companiei Wizz, oamenii au avut insa de surprize neplacute. „Nu e nimic adevarat. La ghiseu ne-au spus ca daca vrem ne reprogrameaza pentru joi sau pentru zboruri din alte orase, dar daca alegem aceasta varianta trebuie sa ne descurcam singuri pentru ca Wizz Air nu ne asigura transferul de la Sibiu. Ori lucrul acesta este revoltator. Nici cazare nu ne asigura daca ramanem pana joi in oras. Nici nimic… Isi bat joc de noi”, ne-a declarat Diana Arsene, din Rucar Bran, o pasagera ce trebuia sa zboare marti de la Sibiu la Londra.
CITITI SI: Zborurile de la și spre Londra și Munchen, redirecționate către alte aeroporturi
La ghiseul Wizz Air, mai multi pasageri s-au revoltat la adresa reprezentantilor companiei maghiare. Unii s-au gandit sa depuna chiar si reclamatii impotriva Wizz Air la autoritatile abilitate. foto: arhiva

Ultima oră

Participă la discuție

5 Commentarii

  1. dar cand dai 50 euro vrei clasa business? eu le mai dadeam si cateva bastoane in cap , de parca wizz e de vina ca e ceata!

    1. Bastoane?
      Prost gramada ce esti.
      Eu am zburat da la bristol la budapesta cu 7.94£.
      Nu clientul face pretul si nici nu pune conditiile, in consecinta sa isi repecte conditiile si riscurile.
      Daca tie iti moare maicata ei nu iti dau banii inapoi pe bilet. Ce sa cred aici nu zbori ca a murit maicata trebuie sa iti iei banii inapoi ca nu e vina ta, e vina mortului sau a matii

      1. 50 euro sau 1000 euro pe bilet nu conteaza …daca s a anulat compania este obligata sa asigure cazare etc Dar probabil cei care vad avioane la tv doar….comenteaza aiurea

    2. bai idiotule nu conteaza cati bani dai pe bilet. din momentul in care l-ai achizitonat, compania se asigura ca ajungi la destinatie si in caz de amanre, anulare etc. se asigura ca iti vor asigura cazare/transport. Cat despre bastoane da-ti-le singur in c0aie sa fim siguri ca un bou ca tine nu lasa in urma alte lichele..