maricuta nu mai e primar la selimbar. motivul pentru care si-a dat demisia!

Oficial incepand de luni primarul Selimbarului, Daniel Maricuta, si-a incetat mandatul. Acesta a trimis demisia in plic catre Consiliul Local, iar consilierii au aprobat-o in sedinta ordinara.

image

Daniel Maricuta a renuntat la mandatul de primar al Selimbarului. Acesta si-a dat demisia pe care a inaintat-o Consiliului Local al comunei. Un consilier a citit-o la sectiunea “diverse” din cadrul sedintei de luni. In demisie nu este specificat si motivul acesteia, dar surse apropiate lui Maricuta spun ca acesta incearca astfel sa scape de arestul la domiciliu prin aceasta mutare.
Demisia lui Maricuta nu a ajuns insa si la Prefectura Sibiu. “Deocamdata nu am primit vreun document in acest sens. Domnul Maricuta era oricum suspendat din functie din data de 27 noiembrie, prin ordin de prefect, dupa ce am fost informati ca el este in arest la  domiciliu”, a declarat Claudia Stanciu, purtator de cuvant al prefecturii Sibiu, pentru Ora de Sibiu.
Tot in sedinta de luni s-a decis si inlocuirea din functie a secretarei primariei condusa de Maricuta. Elena Scumpu a fost inlocuita cu Lenuta Cristea.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Mie imi place ca asa au ajuns si la Simon Maurer, care vrea sa ii pacaleasca pe toti cu asa zisa calitate germana in Avantgarden! Mi-ar placea ca de aici sa cerceteze DNA-ul si procurorii cum a ajuns omul asta sa faca bani de elicopter si masini scumpe! Plus ca pozeaza peste tot in om cinstit si cu frica lui Dumnezeu, dar a stiut sa dea spaga!