foto - update șase persoane rănite într-un accident pe dn1 la apoldu de jos. un microbuz implicat!

accident dn1Traficul pe DN1 este blocat la această oră (23.10) între Sibiu și Sebeș la Apoldu de Sus. Cel puțin trei persoane sunt rănite.

Update ora 0.08 – Șoferul microbuzului, vinovat de accident

Din primele cercetari ale poliției se pare că vinovat de producerea accidentului este soferul microbuzului care nu a adaptat viteza la cond meteo-rutiere si a patruns pe contrasens. Traficul se desfășoară acum pe un singur sens, alternativ, urmand a se relua normal in maxim 30 de minute.

Update ora 23.39 – ISU spune că sunt șase răniți!
ISU Sibiu anunță că echipaje SMURD acorda ajutor medical pentru șase victime ce au suferit traumatisme usoare in urma acestui accident rutier petrecut in localitatea Apoldu de Sus. ”Persoanele sunt transportate la Unitatea de Primiri Urgente. De asemenea, un echipaj de pompieri asigura masurile de protectie si siguranta la incendiu la fata locului”, spun cei de la ISU Sibiu.

Știrea inițială
Din primele informații oferite de poliție, se pare că un microbuz a fost acroșat de o autocisternă încărcată cu rășini sintetice. În urma impactului cel puțin trei persoane din microbuz sunt rănite. Traficul pe DN1 între Sibiu și Sebeș este blocat din cauza acestui eveniment rutier.

Revenim cu detalii! Foto: INFO TRAFIC jud. SIBIU

Ultima oră

Comentariul meu