anunt surpriza de la carpatica asig. ce se intampla cu compania lui carabulea!

carpaticaSocietatea de Asigurari Carpatica Asig, detinuta de familia milionarului sibian Ilie Carabulea, a anuntat marti printr-un comunicat de presa ca actualmente reprezentantii ei sunt in negocieri avansate cu mai multi investitori.

Conform comunicatului, procesul este în plină derulare, conform calendarului asumat și aprobat de Autoritatea de Supraveghere Financiară, iar compania va fi capitalizată, în perioada următoare, conform etapelor incluse în planul de redresare.
‘Echipa Carpatica Asig, cu sprijinul acționarilor săi, a urmat toți pașii necesari pentru a atinge obiectivele incluse în planul de redresare a companiei. Toate eforturile noastre se concentrează pe eficientizarea activității de gestionare a daunelor, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Numărul reclamațiilor s-a redus semnificativ, iar daunele sunt gestionate și plătite rapid. Zilnic, Carpatica Asig plătește despăgubiri de peste două milioane de lei’, a declarat Liviu Stoicescu, director general al Carpatica Asig.
În prezent, acționarii Carpatica Asig sunt companiile Atlassib Sibiu, cu un pachet de 92,77% și Transcar Sibiu, cu o deținere de 6,64%. Un pachet de 0,59% din acțiunile companiei sunt deținute de persoane fizice.
Carpatica Asig și-a început activitatea în 1996, cu capital integral privat, sub denumirea ASA Asigurări Atlassib. Compania și-a schimbat denumirea în Carpatica Asig în anul 2004. Parte a grupului financiar Carpatica, compania are la nivel național peste 90 de unități, colaborează cu peste 5.000 de intermediari și practică doar asigurări generale (non-viață).

Ultima oră

Comentariul meu