ucigașul din bradu, a fost arestat. crima a avut loc la colindat!
FOTO - Arhivă

crima sibiu (5)Tânărul din Bradu care în noaptea de vineri spre sâmbătă l-a ucis pe un localnic într-o încăierare avută loc în fața căminului cultural, după ce aceștia fuseseră împreună cu cetele de băieți, la colindat prin sat, a fost reținut pentru 30 de zile.

Ucigașul în vârstă de 27 de ani va petrece următoarele 30 de zile în arestul IPJ Sibiu, după ce procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, a admis cererea de reținere în arest preventiv. Tânărul l-a înjunghiat pe un bărbat de 34 de ani, după ce au fost la colindat prin sat și apoi au băut alături de alți colindători, la căminul cultural din Bradu.
Cei doi s-au luat la harță, iar apoi au ieșit în fața căminului să se răfuiască. Ucigașul a scos un briceag și i-a aplicat mai multe lovituri celui cu care se certase. Una din ele l-a lovit în piept, chiar sub privirile celorlați colindători, care au încercat să îi despartă.
Criminalul riscă acum să primească o pedeapsă cu închisoarea de la 10 la 20 de ani. foto: arhiva

Ultima oră

Participă la discuție

5 Commentarii

  1. Da ce ??? În Bradu se merge la colindat în alte zile decât în restul țării ??? Cum adică”de colindat “???

    1. La colindat nu se merge doar în noaptea de Ajun, de când se lasă postul Crăciunului poți merge la colindat.

      1. Andreea !!!!!!!! esti nascuta in BRADU?????? daca DA atunci trebuie sa sti ciand se merge la colindat….daca NU ESTI DIN BRADU atunci mai bine abtinete sa faci comentarii