încă un scandal zdruncină poliția sibiu. e incredibil ce abuzuri a făcut acest polițist!

ipj sibiuSe pare că povestea cu polițiști acuzați de fals intelectual şi abuz în serviciu, tinde să devină o obișnuință la Sibiu. Un agent care a lucrat la Poliția Rutieră a făcut lucruri care par să fie desprinse din scenarii de film. Acum va răspunde în fața legii pentru faptele sale.

Agentul, care a lucrat o perioadă destul de mare la Biroul Drumuri Naţionale din cadrul Serviciului Rutier Sibiu, este urmărit penal de către procurorii parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu pentru comiterea a trei presupuse infracţiuni, anunță adevărul.ro.
Potrivit lui Ioan Veştemean, prim-procuror adjunct în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu, în două dintre speţe modul de acţiune este similar.
Agentul ar fi tras pe dreapta soferi care ar fi depăşit limita de viteză cu mai mult de 50 de kilometri la oră, fapt care atrage după sine suspendarea permisului de conducere. Agentul ar fi încheiat însă actele pe numele altor participanţi la trafic decât cei care ar fi săvârşit contravenţia, persoane din cercul de cunoştinţe al şoferilor care ar fi trebuit sancţionaţi.
Cea de-a treia situaţie pentru care agentul este urmărit penal vizează cazul unei persoane care s-ar fi rostogolit cu un autoturism de lux, iar agentul ar fi convenit ulterior cu soţul femeii implicate să vină cu un prieten şi să se însceneze o tamponare, pentru ca persoana să-şi poată încasa banii din prima de asigurare.
Faptele s-ar fi petrecut între anii 2013 şi 2014, iar agentul este urmărit penal pentru fals intelectual şi abuz în serviciu, urmând să fie audiat, în cursul acestei săptămâni, în calitate de inculpat în dosar. Agentul a fost mutat între timp de la Serviciul Rutier la Ordine Publică, şi este pus la dispoziţie, executând doar sarcini trasate de către şeful IPJ Sibiu. Sursa: adevărul.ro

Ultima oră

Participă la discuție

12 Commentarii

  1. Numai abuzuri se fac peste tot .. La fel si cu dosarul celor din clanul Lenis !!! Ii aresteaza pe urma le da drumu . Faina tara !! Respect tribunalui din Alba Iulia ..
    Abuzuri se fac si prin spitale …etc !!

  2. Pur si simplu nu pot sa cred ca mai lucreaza in politie!!! Pai cei din politie trebuie sa fie in primul rand cinstiti!!! Ce face la „ordine publica”???

    1. Tanar si cu bani :)) Stiu de la cineva de acolo ca ii este frica si sefului de el. Si-a reclamat seful si de atunci, tremura in fata lui

    1. sunt mai multi si sustinuti, intrucat beneficiile se impart! :)) Unii sunt cu legaturi chiar la Bucuresti!!!