un sibian în pericol să facă pușcărie pentru că a blocat circulația pe o stradă din sibiu

strada lamarque lucrariIPJ Sibiu, a anunțat zilele trecute că angajatul unei firme de construcţii este cercetat penal. El este acuzat că a blocat complet circulaţia pe o stradă din oraş aflată în reabilitare.

Lucrătorii Poliţiei Rutiere au verificat stadiul lucrărilor de reabilitare a străzii Luceafărului din municipiul Sibiu şi au constatat că ”de la intersecţia cu strada Lebedei şi până la intersecţia cu strada Arcului, traficul era blocat prin amplasarea mai multor grămezi de pământ pe toată lăţimea străzii, făcând imposibilă circulaţia autovehiculelor”.
Potrivit sursei citate, angajatul care a pus acolo pâmântul se face vinovat de săvârşirea infracţiunii de “aşezare de obstacole care îngreunează sau împiedică circulaţia pe drumul public, dacă se pune în pericol siguranţa circulaţiei ori se aduce atingere dreptului la libera circulaţie a celorlalţi participanţi la trafic”.
Poliţiştii mai precizează că firma la care este angajat bărbatul a fost amendată cu 2.205 lei şi a fost obligată să înlăture pământul de pe şosea. foto: arhiva

Ultima oră

Comentariul meu