crucea-rosie_48016100

În data de 12.12.2015, la sediul Crucii Roşii din Sibiu, str. Xenopol, nr.1 se va desfășura un Bazar caritabil de Crăciun cu produse hand-made, realizate de voluntari, dar și de alți talentați creatori din școli, grădinițe și asociații. Se vor asculta colindei cântate de membrele Clubului de Aur, dar și de invitați, precum Sergiu Bolotă și se vor servi prăjituri de casă, ceai. Profiturile obținute vor fi destinate persoanelor fără adăpost, pentru care se va achita cazarea și câteva mese calde, pentru perioada rece.

Fii generos de Crăciun ! – În perioada 3-17 decembrie 2015, împreună cu Shopping City Sibiu se desfăşoară o campanie de colectă de rechizite și jucării. Anul acesta, obiectele colectate sunt destinate copiilor din Centrele de zi de pe lângă Bisericile din Valea Aurie, Turnișor și Ștefan cel Mare, Asociației We Help, Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Turnu Roșu.

Serviciul de Moș Crăciun continuă și în acest an – Voluntarii Crucii Roșii din Sibiu sunt pregătiți să îl ajute pe Moș Crăciun la împărțirea darurilor. Astfel, familiile sau grădinițele și instituțiile școlare pot solicita, la numărul de telefon 0741/118975 detalii legate de ruta moșului.
Tariful este de 80 lei pentru vizita în familie și de 150 lei pentru grădinite, școli și alte instituții.

Ultima oră

Comentariul meu