proiect finalizat la ulbs. peste 1500 de profesori s-au specializat în activitatea didactică a persoanelor cu dizabilităţi!
foto: arhivă

ulbs literePeste 1500 de cadre didactice din învăţământul preuniversitar şi superior din România au beneficiat de programe de formare, în ceea ce priveşte îmbunătăţirea compeţentelor de utilizare a Tehnologiei Informaţiei şi Comunicaţiilor (TIC) în activitatea didactică şi mentorat educaţional al persoanelor cu dizabilităţi.

Programele de formare din cadrul proiectului „e-Mentor: Dezvoltarea de competențe și abilități TIC și Mentorat educațional al persoanelor cu dizabilități, pentru profesori”, derulat de către Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu au urmărit creşterea nivelului abilităţilor şi informării cadrelor didactice cu privire la TIC, metode interactive de e-learning în vederea utilizării extensive a acestora în activitatea didactică şi a îmbunătăţirii rezultatelor procesului educaţional pentru persoanele cu dizabilităţi.
Proiectul „e-Mentor: Dezvoltarea de competențe și abilități TIC și Mentorat educațional al persoanelor cu dizabilități, pentru profesori”, este derulat de către Universitatea “Lucian Blaga” din Sibiu, în calitate de Beneficiar, în parteneriat cu Universitatea “Dunărea de Jos” din Galaţi şi este proiect cofinanţat din Fondul Social European – „Investeşte în oameni!”, Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, în perioada mai 2014 – decembrie 2015.
Conferința de închidere a proiectului va avea loc în ziua de 11 decembrie 2015, ora 13:00, Sala Faust 1, Hotel IBIS, Calea Dumbrăvii, nr. 2-4, Sibiu. Rezultatele proicetului vor fi prezentate de prof. univ. dr. Daniel Mara, manager proiect, prof. univ. dr. Daniela Şarpe, lider partener UDJG, lect. univ. dr. Sorina Coman şi lect. univ. dr. Daniel Hunyadi.

Ultima oră

Comentariul meu