organizarea nunții perfecte - sfaturi esențiale pentru un program artistic de neuitat

muzica de nuntaCuplurile de tineri indragostiti intampina numeroase dileme in momentul in care trebuie sa isi organizeze in cele mai mici detalii programul muzical din cadrul petrecerii ce insoteste cununia religioasa. Motivele sunt numeroase si pornesc de la varietatea auditoriului, pana la tematica prestabilita a importantului eveniment festiv. Si totusi, cum isi pot alege acestia o formatie nunta profesionista, care sa corespunda preferintelor lor muzicale, dovedindu-se in acelasi timp suficient de versatila astfel incat sa multumeasca fiecare invitat in parte?

Traditionalismul se impleteste armonios cu spiritul contemporan

Stim ca este destul de dificil de crezut, insa in aceasta industrie competitiva formatiile incearca de fiecare data sa aduca un gram de originalitate auditoriului, fie prin abordarea unor ritmuri folclorice sub care pulseaza intreaga noastra traditie, fie prin definirea unui repertoriu atat de vast incat invitatii prezenti la nunta sa nu se abata de la ringul de dans. Formatiile momentului sunt compuse din solisti cu experienta, dar si din instrumentisti gata sa incante prin manuirea atenta a instrumentelor sufletele persoanelor provenite din cele mai indepartate plaiuri mioritice.

Frumusetea unei astfel de orchestre consta tocmai in armonia care se stabileste intre glasurile duioase si mladioase ale solistelor autohtone si gravitatea instrumentelor incluse in ansamblu. Pe de alta parte, spiritul contemporan consta in imaginea pe care si-o creeaza fiecare formatie in parte, in includerea dansurilor sincretice in programul lor muzical variat, dar si in desfasurarea spectacolului live care trebuie sa fie cristalizat de mici momente de improvizatie.

Versatilitate si plurivalenta muzicala

Fiecare cuplu in parte si-a configurat de-a lungul timpului o schita a repertoriului muzical, insa rolul formatiei de nunta este acela de a o implementa cum se cuvine in cadrul evenimentului propriu zis. Taraful de nunta Simona Tone isi imbogateste in fiecare an portofoliul cu referinte pozitive din partea mirilor, tocmai pentru ca si-a definit o traditie proprie, urmarind de fiecare data cu atentie micile dorinte ale celor doi miri.

Ultima oră

Comentariul meu