mii de leduri fac sibiul să fie de basm. începe sibiul lights and more! vezi live video!
Sibiul devine magic începând de vineri seară. Foto: Sebastian Marcovici
sibiul devine magic începând de vineri seară. foto: sebastian marcovici
Sibiul devine magic începând de vineri seară. Foto: Sebastian Marcovici

Sibiul devine de vineri seară de la ora 18.00 de vis. Asta pentru că centrul orașului va fi feeric ca într-un basm odată cu aprinderea a mii de leduri ale instalației de pe pietonala Nicolae Bălcescu. Evenimentul este transmis live și poate fi urmărit în direct aici.

Organizatorii promit că și în acest an cel mai așteptat eveniment de iarnă din Sibiu va transforma centrul orașului într-un loc magic. Pentru editia de anul acesta s-a abordat o alta cromatica a structurilor luminoase care vor fi amplasate de-a lungul pietonalei de pe Balcescu.
Sibiu Lights and More și-a pregatit ca la carte cea de-a treia editie care va avea loc in perioada 11 – 30 decembrie pe pietonala Nicolae Balcescu din Sibiu.Fiind deja cunoscut ca si castelul de lumini, denumit de altii catedrala luminoasa, evenimentul de anul acesta isi propune sa aduca un plus decorului de lumini, pozitionand in prim plan un element de noutate.

credit foto: sebastian marcovici
Credit Foto: Sebastian Marcovici

Cupola care te ”vrăjește”
O cupola luminoasa inalta de aproximativ 12 metri va fi montata pe pietonala Nicoale Balcescu si timp de 3 saptamani pe podiumul din interiorul acesteia vor avea loc concerte de muzica live.

credit foto: sebastian marcovici
Credit Foto: Sebastian Marcovici

Pentru editia de anul acesta s-a abordat o alta cromatica a structurilor luminoase care vor fi amplasate de-a lungul pietonalei.

credit foto: sebastian marcovici
Credit Foto: Sebastian Marcovici

Evenimentul de aprindere a instalației are loc la ora 18.00, iar de la ora 19.00 pe scena amenajată pe Nicolae Bălcescu are loc un concert susținut de Arpi & Zip Band. Credit foto: Sebastian Marcovici.
VEZI ÎN PLAYERUL DE MAI JOS DESCHIDEREA OFICIALĂ A EVENIMENTULUI, VINERI DE LA 18.00

Ultima oră

Comentariul meu