echipamentele precisa.ro - un ajutor de nădejde pentru orice domeniu de activitate

In zilele noastre, majoritatea afacerilor de succes se fundamenteaza pe investitiile initiale in echipamente profesionale, care nu doar ca faciliteaza drastic munca angajatilor, fiind un real substituent pentru eforturile fizice interminabile, ci ajuta compania respectiva sa isi creeze un renume puternic in industria respectiva, dar si o reputatie ce emana in jurul sau standarde superioare de calitate, experienta, responsabilitate si seriozitate.

Aceste concepte ghideaza si activitatea companiei Precisa, care nu intarzie sa ofere antreprenorilor solutii tehnologice de ultima generatie, indiferent de domeniul acestora de activitate. Astazi vom aduce in discutie doua dintre cele mai bine vandute echipamente, unul dintre acestea fiind ilustrativ pentru industria alimentara, in timp ce altul insoteste cu brio aria constructiilor.

Presa pentru beton automata – UTC 4231

Daca ar trebui sa ne gandim pret de cateva clipe la avantajele pe care le ofera aceasta presa beton companiilor cu reputatii bine conturate in industria constructiilor atunci am aminti clasa 1 de precizie, puterea sa de 1350 de Wati, disponibilitatea unui soft complementar pentru calculator, memoria suficient de solida care permite efectuarea a nu mai putin de 256 de teste, optiunea de programare a dispozitivului pentru ca acesta sa functioneze independent pe un anumit interval de timp, dar si acceptarea ambelor variante de probe: atat cele cubice, cat si cele cilindrice.

Mai mult decat atat, experienta cu acest echipament performant este net imbogatita de display-ul sau supradimensionat de 240 * 120 de pixeli, acesta sustinand deopotriva un afisaj alfanumeric, dar si unul gafic.

Analizorul de lapte EON EKOMILK M – un instrument indispensabil pentru analiza completa a laptelui

Industria alimentara intruchipeaza un real centru de greutate al societatii contemporane, majoritatea consumatorilor dorindu-si ca diversele companii ce activeaza in acest sector sa fie ghidate de responsabilitate. Un analizor lapte cu o tehnologie actualizata, asta cu este EON EKOMILK M reuseste sa intruneasca, rand pe rand, toate cerintele unui echipament de ultima generatie, oferind utilizatorilor un randament exceptional.

Rolul sau fundamental este acela de a analiza pe indelete continutul laptelui, stabilindu-i acestuia parametrii esentiali: grasimile, mineralele sau proteinele continute, dar si densitatea si substanta uscata prezenta in fiecare proba. De ce este acest set atat de apreciat de clientii Precisa? Raspunsul este unul cat se poate de simplu si porneste de la conceptul complex ce inconjoara acest produs. Nu vorbim despre un simplu analizor de lapte, ci despre un sistem ultra performant ce se constituie din analizorul propriu- zis, dintr-un adaptor cu bricheta auto si un cablu tip RS232, la care se adauga alte accesorii indispensabile laboratoarelor de profil.

Astfel, specialistii care se ocupa de stabilirea proprietatilor nutritive ale laptelui au la indemana doua eprubete speciale, un CD explicativ cu un software dedicat ce permite intocmirea unor rapoarte ample in care sunt inregistrate datele obtinute pentru fiecare producator in parte, dar si doua solutii de ingrijire, una destinata uzului zilnic, iar cealalta propusa uzului saptamanal. Compania Precisa isi rasfata potentialii clienti din industria alimentara si cu alte accesorii complementare, importante fiind modulele pentru PH, respectiv lactoza, dar si memoria de date.

Ultima oră

Comentariul meu