video - rectorul ulbs despre retragerea atlassib de la csu sibiu: ”e tragic.. din nefericire toți suntem de vină. în sibiu sportul nu este susținut!”

csu fans fani csuRectorul Universității din Sibiu, Ioan Bondrea, a comentat situația în care se va afla din ianuarie echipa de baschet CSU, atunci când se așteaptă ca cei de la Atlassib să nu mai sprijine financiar așa de mult clubul. Omul din fruntea ULBS spune că instituția pe care o conduce nu poate să finanțeze CSU și că speră să se găsească o soluție rapidă pentru a se suplini golul ce va fi lăsat în bugetul grupării sibiene.

Iminenta retragere a suportului financiar actual acordat de Atlassib echipei de baschet CSU Sibiu, îngrijorează și pe cei ce dețin marca acestui club. Chiar dacă Atlassib analizează actualmente în ce măsură va mai susține financiar gruparea antrenată de Dan Fleșeriu de la 1 ianuarie 2016, rectorul ULBS, Ioan Bondrea crede că ar fi o tragedie pentru Sibiu ca echipa să aibă de suferit din această cauză și crede că situația este mai mult decât delicată. Bondrea afirmă că din punctul său de vedere sportul în Sibiu nu este susținut așa cum ar fi nevoie. ”Din nefericire toți suntem de vină. În Sibiu sportul nu este susținut. Deci toți suntem de vină. Toți ar trebui să fim alături. (..) În Sibiu ne dorim să avem cultură, să avem sport și să le arătăm altora că se poate. Trebuie discutat și cu managerii de companii private care pot să suțină echipa. Este o situație delicată. (..) Primăria s-a mai implicat. Și Consiliul Județean a făcut același lucru. S-a încercat… (..) Știți cum e.. Cât investim, atâtea rezultate avem.. Nu se pot face minuni”, a spus Ioan Bondrea.bondrea 3
Rectorul Universității din Sibiu a ținut să le mulțumească celor de la Atlassib pentru că au susținut echipa de baschet atâția ani. ”Nu vreau să comentez decizia celor de la Atlassib. Eu vreau să le mulțumesc pentru tot ce au făcut până acum și pentru implicare. Fără ei nu exista această echipă. E decizia lor și o respect”, a mai spus acesta.

Întâlnire cu potențiali sponsori
Ioan Bondrea a mai afirmat că la începutul lunii viitoare va organiza o întâlnire cu oameni importanți din oraș, la care se va discuta despre posibilitatea finanțării clubului de baschet. Rectorul spune că ULBS nu poate să susțină financiar echipa. ”La începutul anului prin consiliul consultativ al universității care este format și din manageri de companii, directori de bănci, etc, să încerc să am o discuție pe tema aceasta. (…) Eu sper să găsim o soluție prin care măcar să suplinim ceea ce nu vor mai da cei de la Atlassib. Așa este. E o situație dificilă. (..) Legal nu pot să finanțez echipa de baschet CSU. Așa cum e echipa asta, sunt serioși, s-au obținut rezultate, publicul e fantastic.. Merită acest oraș să o aibă în continuare”, a mai declarat acesta.lalovic csu sibiuBondrea a sintetizat în câteva cuvinte problemele cu care se confruntă CSU din punct de vedere fianciar. ”Asta e situația. E tragic. Sau hai să nu spun tragic. E trist…”.
URMĂRIȚI MAI JOS TOATĂ DECLARAȚIA LUI BONDREA LEGAT DE CSU SIBIU
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=Vyxsv3IcUAk” splash=”https://i.ytimg.com/vi/Vyxsv3IcUAk/maxresdefault.jpg” caption=”Bondrea despre situatia de la CSU SIBIU”]

Ultima oră

Comentariul meu