video foto starea victimelor din accidentul grav avut loc între sibiu și rășinari. informații noi!

accident sibiu rasinari (13)Cei doi șoferi care conduceau mașinile implicate în accidentul avut loc între Sibiu și Rășinari, au fost transportați de SMURD la Spitalul Județean Sibiu. Ambii au rămas internați, rănile suferite fiind destul de grave.

Cel mai ”șifonat” în urma accidentului de miercuri după amiază a ieșit șoferul care a fost și vinovat de producerea acestuia.
Bărbatul care are o alcoolemie de 0,48 a suferit o fractură de bazin. Și celălat rănit a rămas internat. Șoferul mașinii ce circula regulamentar s-a ales cu o fractură de femur. Patronul gaterului din Rășinari mergea acasă, dinspre Sibiu spre Rășinari, iar la ieșirea din oraș, în apropiere de intersecția cu drumul ce merge spre Cisnădioara s-a trezit că din sens opus vine o mașină cu viteză. Impactul dintre cele două autoturisme a fost violent.
VEZI AICI FOTO, VIDEO ȘI INFO DE LA CUMPLITUL ACCIDENT
”In urma unui accident rutier la unitatea de primiri urgente au fost adusi doi pacienti de sex masculin, respectiv unul de 65 de ani si unul de 59 de ani. Dupa primele investigatii s-a constatat ca pacientul de 65 de ani a suferit un traumatism craniocerebral si fractura de femur. In continuare se afla in investgatii medicale. Barbatul de 59 de ani a suferit o fractura de bazin, de asemenea este in investigatii medicale. Cel mai probabil ambii barbati vor ramane internati in cadrul institutei noastre”, a declarat Decebal Todăriță, purtător de cuvânt la Spitalul Județean Sibiu.

Ultima oră

Participă la discuție

3 Commentarii

  1. @ biker
    Daca nu sti cum arata pista, te poti uita in poza de sus si o sa vezi ca intre pista si carosabil exista un canal de scurgere al apei. Daca parapetii se monteaza, cum e logic, pe partea carosabila, un biciclist nu ar avea cum sa sa se agate de ei. Iar in legatura cu alunecatul, s-ar opri in stalp si nu ar intra pe partea carosabila sub rotile unei masini.
    @ ora de sibiu
    Oricum se vede cat de mult ii intereseaza pe unii viata. Nu se face nimic! 🙁

  2. Este a doua oara anul acesta cand se intampla acelasi lucru: un sofer care a consumat bauturi alcoolice provoaca un accident.
    Ca si atunci, o masina a intrat pe pista pentru biciclisti, iar intrebarea mea este, din nou, ce se intampla daca era un biciclist in acel moment acolo?

    Pentru presa: va rog frumos sa prezentati acest lucru autoritatilor competente. Prin simpla introducere a unor stalpi/separatoare care sa protejeze pista in cazul unor astfel de intamplari nefericite.

    Ganditi-va ca asa puteti ajuta! Puteti schimba viitorul, puteti salva o viata!
    Va multumesc!

    1. Stalpii aia sunt cel mai tragic lucru posibil. Daca il agata vre-un biciclist cu pedala ? Daca pica vreunul alunecand si da in ei ? E pus si simplu o idee proasta.
      Pista nu trebuia facuta pe drum ci peste rigola de scurgere a apei …