foto video accident cumplit între sibiu și rășinari. un șofer beat a intrat pe contrasens și s-a tamponat frontal cu o altă mașină

1Două autoturisme au fost implicate cu puţin timp în urmă într-un accident pe DJ106A, între Sibiu şi Răşinari, după intersecţia cu drumul către Cisnădioara.

UPDATE 4. Traficul s-a deschis pe o bandă, pe care se circulă alternativ în cele două sensuri.

UPDATE 3. Şoferul Golfului a consumat băuturi alcoolice. Etilotestul a arătat o valoare de 0,48 miligrame de alcool pur în aerul expirat. Are 59 de ani și este din Sibiu. Celălalt șofer are 49 de ani.

UPDATE 2 . Din nou viteza mult prea mare pentru carosabilul umed a fost vinovată pentru acest accident, pentru că şoferul unui Golf IV care circula dinspre Răşinari spre Sibiu a intrat în curbă mult prea repede, a derapat, a intrat pecontrasesns unde s-a lovit frontal de o Toyota Rav, condusă de Valer Doboş, patronul unui gater din Răşinari. Impactul a fost deosebit de puternic, motorul Golfului s-a rupt şi a fost aruncat la 20 de metri de maşină. Ambii şoferi sunt grav răniţi, cel al Golfului a avut nevoie de descarcerare. Au fost transportaţi la spital.

CITEȘTE ȘI: Starea victimelor din accidentul grav avut loc între Sibiu și Rășinari. Informații noi!

Martor la accident: Celălalt șofer avea viteză mare!
Un tânăr aflat pe locul din dreapta al mașinii ce circula regulamentar spune că șoferul vinovat avea viteză mare și impactul dintre cele două autoturisme nu a mai putut fi evitat. ”M-am speriat. Puteam să mor”, spune tânărul. Vedeți mai jos toată declarația acestuia.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=K2_GetKM9Bw” splash=”https://i.ytimg.com/vi/K2_GetKM9Bw/maxresdefault.jpg” caption=”Martor accident drum Sibiu – Rasinari”]

UPDATE 1 Cei doi şoferi sunt răniţi, unul dintre ei este încarcerat.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=gb-8qvnmOvg” splash=”https://i.ytimg.com/vi/gb-8qvnmOvg/maxresdefault.jpg” caption=”Accident grav la iesire din Sibiu”]

Stirea inițială

Din primele informaţii sunt doi răniţi. Una dintre maşini a intrat în curbă cu viteză mult prea mare şi s-a izbit frontal de o alta.
La faţa locului s-a deplasat un echipaj SMURD şi descarcerarea.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=QYZk3JQd41E” splash=”https://i.ytimg.com/vi/QYZk3JQd41E/maxresdefault.jpg” caption=”ACCIDENT GRAV LA IESIREA DIN SIBIU”]
Traficul este blocat complet.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Este a doua oara anul acesta cand se intampla acelasi lucru: un sofer care a consumat bauturi alcoolice provoaca un accident.
    Ca si atunci, o masina a intrat pe pista pentru biciclisti, iar intrebarea mea este, din nou, ce se intampla daca era un biciclist in acel moment acolo?

    Pentru presa: va rog frumos sa prezentati acest lucru autoritatilor competente. Prin simpla introducere a unor stalpi/separatoare care sa protejeze pista in cazul unor astfel de intamplari nefericite.

    Ganditi-va ca asa puteti ajuta! Puteti schimba viitorul, puteti salva o viata!
    Va multumesc!