topul mârlanilor – mizeria din spate de la profi, îi revoltă pe sibienii din vasile aaron. pe bună dreptate! (foto)

profi 1Un tânăr din Sibiu ne-a sesizat că în mod constant la ieșirea pentru aprovizionare a celor de la magazinul Profi de pe strada Semaforului, mai tot timpul este o mizerie de nedescris. Poliția Locală a fost informată legat de acest aspect, însă deocamdată nimic nu s-a schimbat.

Un email primit pe oradesibiu@gmail.com ne-a stârnit încă din primele rânduri interesul. Un tânăr ne-a semnalat un lucru care, în opinia sa este ”de neconceput in anul 2015 intr-un oras european ca Sibiu”.
Mai exact Alex ne spune că la magazinul Profi din Vasile Aron de pe stada Semaforului, in special la iesirea de aprovizionare din lateral ( Str. Iezer) , se poate vedeam mereu mizerie de nedescris. Tânărul ne-a atașat și câteva fotografii, în acest sens, iar doleanța lui ne face să le dăm un loc cuvenit celor de la Profi în Topul Mârlanilor.

Cei de la Profi se absolvă de orice vină
Tânărul care ne-a trimis fotografiile și sesizarea, spune că la incercarea de a discuta cu un sef de magazin, cei de la magazinul Profi i-au transmis ca nu este vina lor, iar responsabili sunt oamenii care arunca mizeria. profi 2”Acest lucru este fals. Se poate observa ca in general sunt mizerii si resturi de la produse alterate sau ambalaje de la aprovizionare. Ei in loc sa solicite tomberoane extra sau sa ingradeasca accesul la ele fac mizerie si mai mare”, spune Alexandru.

Ia atitudine şi fă împreună cu Topul Mârlanilor recensământul nesimţitilor, mitocanilor, mârlanilor sau cum vrei să le mai spui celor de ale căror gesturi şi comportament pe stradă, în trafic, în autobuz şi în cele mai neaşteptate alte locuri te loveşti zilnic.

Împreună îi arătăm lumii întregi şi poate îi vindecăm de simptome şi oprim epidemia.

Ultima oră

Participă la discuție

4 Commentarii

  1. Duminica asta chiar disparusera tomberoanele (se pare ca au luat masuri dupa articol – in sfarsit!).
    Era groaznica privelistea mai ales luni dimineata cu tot trotuarul (de vreo 5m) ocupat cu gunoaie imprastiate.

  2. Autoritatile ar trebui sa se autosesizeze si sa amendeze unitatea comerciala. Sau plangere la primarie si organe competente.

  3. Ne mai revolta si modalitatea de aprovizionare a magazinului, masinile de marfa ocupand o banda, aproape de sensul giratoriu, iar uneori sunt chiar doua sau trei masini care aprovizioneaza magazinul.

    1. Gunoaiele aceelea sunt majoritatea aruncate de locatarii din zona magazinul cu ce este de vina??sa fim seriosi daca toti arunca gunoaiele aceelea acolo personalul acelui magazin cu ce sunt vinovati sa fie trasi la raspundere cei care arunca gunoaie necontenit acolo!!