12335960_1081719351852855_1630656632_nNu e nici prea devreme, dar nici prea târziu pentru a stabili unde îţi vei petrece noaptea dintre ani. E timpul perfect pentru a analiza ofertele localurilor şi pub-urilor din oraş,şi perioada perfecta pentru a lua o decizie. Nu o amâna însă prea mult.

Revelion de mare fiţă

La o cheltuială de 250 de lei de persoană trebuie să se aştepte cei care doresc să treacă în 2016 în Imperium. Muzica va fi live, open bar şi un meniu traditional românesc. Mai multe detalii AICI!

Dacă vă simţiţi în bani şi aveţi nevoie de expunere, cu siguranţă trebuie aleasă ca locaţie pentru Revelion cea mai nouă şi mai la modă- Fratelli. Organizatorii pregătesc o petrecere “Decadance”, glamouroasă şi plină de sclipici. Aşa că şi costumaţia trebuie să fie la fel de sofisticată. Preţul, e şi el pe măsură- 390 de lei de persoană.

La fel de căutat este şi Cotton Pub. Aici petrecerea va fi întreţinută de acelaşi DJ ca la petrecerile obişnuite şi nu se impune un dress code. Oferta bufetului suedez şi a băuturilor este însă generoasă. Preţul este de 200 de lei de persoană. Preţul ce revine băuturilor se va recalcula pentru cei care vin fără însoţitor.fratelli sibiu (1)

Mai pentru toţi
Mult mai accesibil ca şi preţ este Revelionul organizat de cei de la Vintage Pub. Cei 160 de lei pentru o persoană includ un bufet suedez, prăjituri, fructe şi şampanie.
Arena Platoş oferă, şi nu cere bani pentru petrecere. Ca în fiecare an se va organiza un show pe pârtie, iar cei care doresc să schieze vor avea acces gratuit între orele 10 şi 24. După aceea, apres-ski-ul va fi deschis pentru cei care doresc să continue petrecerea.revelion arena platos

Revelion la restaurant
Dacă însă preferaţi un revelion mai “aşezat”, la un restaurant, şi aici ofertele sunt variate. Pentru un meniu la Hermania o persoană trebuie să plătească 280 de lei. Organizatorii îi vor oferi o gustare, un antreu şi un fel de bază, două deserturi şi şampania de la miezul nopţii.
Un meniu sofisticat, cu foie gras, frigărui de creveţi cu sos de mango şi alte delicatese puteţi alege dacă mergeţi la The Old. Nici preţul nu este de neglijat- 399 de lei pentru o persoană. Distracţia va fi întreţinută de o trupă, un taraf şi un DJ.
450 de lei cer organizatorii Revelionului de la Continental Forum pentru o petrecere în stil săsesc.
O petrecere în centrul oraşului, la Împăratul Romanilor, costă 110 euro pentru o persoană. Cei care vor petrece aici vor fi serviţi cu preparate din bucătăria international, vor avea la dispoziţie un open bar, iar atmosfera va fi întreţinută de muzică live, dansuri populare şi clasice.
Restaurantul Bliss oferă şi el un meniu bogat şi promite atmosferă de petrecere, pentru 280 de lei de persoană.marginime

Şi în cazul în care totuşi nu vă doriţi doar o petrecere pentru Revelion, puteţi alege să petreceţi câteva zile într-una din pensiunile din Mărginimea Sibiului. Preţurile variază în funcţie de categoria pensiunii, de meniul oferit şi de excursiile pe care le oferă proprietarii.

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. La Cotton e 200 RON si in Trattoria Ciao Italia e 260 RON.
    Va rog sa corectati.
    Multumesc