atenție mare! cum alegi unde să te faci frumos sau frumoasă în sibiu...fără să te nenorocești!
maison charmante 1
FOTO: Maison Charmante, str Gheorghe Titeica nr 4 Sibiu, Tel: 0742558354

Primul pas spre o schimbare de look este să mergi la un salon, pentru că știe că un look nou îți poate schimba viața. Fie că îl vei cuceri pe bărbatul visurilor tale, fie că vei reaprinde pasiunea în relația ta, sau vei obține un job, felul în care arăți este important în societatea de astazi.

Cum alegi însă salonul la care să mergi? Dincolo de recomandările prietenilor sau tentația de a apela la vecina despre care ai auzit că e coafeză, maseuză sau manichiuristă și lucrează ieftind de acasă, trebuie să te gândești că garanția unui profesionist nu o vei putea primi decât dacă apelezi la serviciile unui salon de înfrumusețare.

Nu apela la ”profesioniști” de apartament

Adina Pau, proprietara salonului de înfrumusețare Maison Charmante  a vrut să aducă un suflu nou și garantat profesional pe piața serviciilor de frumusețe din Sibiu. Atuul ei este faptul că a intrat în business cunoscând piața serviciilor de înfrumusețare oferite în Sibiu, din postura de client. Având un job într-o bancă, a experimentat pe pielea ei la propriu cât de profesionale sunt serviciile oferite în zona de înfrumusețare, o piață care la Sibiu încă trebuie să educe clientul.

”Cred că e nevoie de o altă abordare. E important ca atunci când cauți astfel de servicii să te asiguri că îți lași corpul pe mâini bune și siguranța ta este garantată de un salon care lucrează profesionist” explică Adina Pau, de la salonul de înfrumusețare Maison Charmante.
Costul redus al unor servicii de înfrumusețare la domiciliu vine de cele mai multe ori cu riscul unor ustensile nesterilizate și a unor urmări nefericite. Nu vei putea apoi să te plângi nimănui de o infecție sau o ciupercă în urma unei manichiuri.

Carte de vizită

Salonul Maison Charmant este singurul salon de înfrumusețare din Sibiu care oferă un pachet complet de servicii accesibile oricărui tip de client și care răspunde exigențelor clienților săi. Maison Charmant oferă servicii de coafor, cosmetică, machiaj, manichiură, pedichiură, masaj, are loc de joacă pentru copii și oferă serviciul de babysitting gratuit pentru cliente.

[button link=”https://www.facebook.com/Maison-Charmante-394916310692046″ size=”xl” icon=”facebook-square”]Maison Charmante, str Gheorghe Titeica nr 4 Sibiu Tel: 0742558354[/button]

Ce ceri când mergi la salon

Asigură-te că produsele folosite sunt cât mai naturale și nu sunt refolosite. Când mergi la salon, de regulă ar trebui să ai garanția că vei fi bine tratat și dacă nu, poți să reclami că ceva nu a fost în regulă. ”Pentru noi siguranța, sănătatea si confortul clienților noștri sunt pe primul plan. Increderea este carte de vizita. Profesionalismul ne determina sa pastram si sa folosim toate ustensilele sterilizate, masa de lucru dezinfectata dupa fiecare client. La cosmetică, ceara este naturală și de unică folosință, un amanunt extrem de important, de care ar trebui sa tina cont fiecare.” explică Adina Pau.

Cum te bucuri de o ședință de înfrumuțare dacă ești mămică

Se știe că pentru femeile care devin mame, primii ani sunt atât de plini, încât de multe ori seara oboseala e atât de mare încât numai la frumusețe nu le mai stă gândul. Maison Charmante este primul salon de înfrumusețare din Sibiu, unde mamele se pot programa fără stres că nu vor avea unde lăsa copilul. Îl iau pe micuț cu ele și în timp ce ele sunt tratate ca niște regine, prichindelul se bucură de o repriză de joacă, sub atenta supraveghere a unui adult. ”Cand am devenit mama, am avut aceasta problema. Imi era foarte greu sa imi gestionez timpul astfel incat sa mai pot ajunge la salon. Imi doream in schimb foarte mult sa imi continui aceste obiceiuri, dar nu am gasit saloane care sa fie prietenoase cu copiii. M-am gândit că sunt multe mame în această situație așa că am gândit de la început salonul cu un spațiu destinat copiilor, ca un cadou pentru mamicile din Sibiu. Se pot juca astfel în voie, în timp ce mama își oferă câteva clipe de rasfat pentru ea.”, detaliază pentru Ora de Sibiu, ideea ei de business, Adina Pau.

Distribuie frumos și câștigă în frumusețe

[easy-social-share buttons=”facebook,twitter,google” morebutton=”1″ morebutton_icon=”plus” counters=1 counter_pos=”hidden” total_counter_pos=”before” style=”button” fixedwidth=”yes” fixedwidth_px=”150″]

[button link=”http://eepurl.com/bI1DO9″ icon=”trophy” color=”green”]Ai distribuit? PARTICIPĂ[/button]

Ultima oră

Comentariul meu