cele două persoane care au tâlhărit un doritor de sex au fost arestate preventiv

wpid-wp-1449346881033.jpg

Cele două persoane acuzate cp au tâlhărit un bărbat din dumbrăveni care a apelat la serviciile unei prostituate, au fost arestate preventiv pentru 30 de zile. Mandatul a fost emis în data de 5 decembrie, de Judecătoria Sibiu.

În data de 4 decembrie, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Sibiu au identificat şi reţinut două persoane suspectate de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.
În fapt, în data de 3 decembrie, în jurul orei 2330, Poliţia Municipiului Sibiu a fost sesizată telefonic cu privire la faptul în municipiul Sibiu o persoană a fost agresată fizic şi deposedată de bunuri. În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, poliţiştii sibieni au stabilit faptul că victima (un bărbat de 34 de ani, domiciliat în oraşul Dumbrăveni) a fost abordată de o persoană de sex feminin care i-a propus să întreţină raporturi sexuale în schimbul unei sume de bani, sens în care s-au deplasat împreună spre zona Gara Mică din municipiul Sibiu. În acelaşi loc a ajuns şi un bărbat, care prin folosirea violenţei a deposedat victima de telefonul mobil, suma de 200 de lei şi un animal de companie.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. Gresit, identificarea si „ridicarea” talharilor apartine exclusiv agentilor de ordine publica din schimbul de noapte. Felicitari si multumiri domnilor.