zboruri anulate sau direcționate către alte orașe din cauza ceții la sibiu
Foto Arhivă

avion 2Aeroportul Internațional Sibiu este afectat din cauza ceții care s-a instalat peste oraș încă de duminică după amiază. Toate zborurile care trebuiau operate de pe acesta au fost anulate, iar cele care trebuiau să aterizeze aici au fost redirecționate către alte aeoporturi din zonă.

Ceața dă peste cap activitatea  aeroportului internațional din Sibiu. Toate zborurile programate duminică au fost afectate. Astfel zborul Austrian Airlines de la Viena la Sibiu nu a mai fost operat și cursa a fost anulată. De asemenea cursa Lufthansa de la Munchen la Sibiu, care trebuia să aterizeze la ora 17.15 a fost redirecționată către Timișoara tot din cauza ceții. Și zborul de întoarcere a fost anulat din Sibiu și s-a efectuat din Timișoara. Cursa de luni dimineață de la ora 0.40 nu va mai fi operată, iar în consecință zborul de luni dimineață de la 5.55 către Munchen, nu se mai efectuează.
Cei care trebuiau să zboare duminică din Sibiu au fost reprogramați către alte curse de pe alte aeroporturi deschise și operaționale, respectiv Cluj Napoca sau Timișoara.

Ultima oră

Comentariul meu