video foto - leroy merlin a deschis magazinul din sibiu. s-a dat cafea din partea casei. ce găsești ”la ofertă”!

leroy merlin sibiu (8)Agitație mare în zona Shopping City Sibiu. Francezii de la Leroy Merlin au deschis vineri dimineață primul magazin din oraș, în fosta locație a celor de la Baumax. Ca la orice inaugurare sibienii au mers în număr mare să vadă ce pot să cumpere ”la ofertă”. Au primit cafea gratis din partea casei.

La ora 8.00, Leroy Merlin a deschis ușile celui de-al optulea magazin din România, adică cel de la Sibiu. Noul magazin dispus pe o suprafață de peste 11.000 mp, este situat în incinta Shopping City Sibiu. Francezii spun că aici sibienii vor putea găsi peste 30.000 de produse de calitate la prețuri mici, pentru bricolaj, construcții, decorațiuni și grădinărit.
Magazinul are o echipă de aproximativ 100 de angajați, iar Leroy Merlin  pune la dispoziția clienților din Sibiu și servicii de livrare expres, retur marfă, serviciul post-vanzare, finanțare, debitare lemn, mixare vopsea etc.
Ca la orice deschidere lumea a mers în număr mare să vadă ce se poate cumpăra, în special ”la ofertă”. Chiar dacă inaugurarea s-a făcut într-o zi de lucru, magazinul a fost mai tot timpul plin de clienți. ”Eu am venit să cumpăr un brad și am găsit ceva la ofertă. Am mai luat și vopsea pentru că vrea soția să facem curățenie în bucătărie și vrem să și vopsim. Arată bine magazinul. Acum avem de unde să alegem. E bine că este concurență”, a spus Adrian Boștină, un sibian venit la cumpărături în Leroy Merlin.


”Deschiderea noului magazin LEROY MERLIN din Sibiu face parte din strategia noastră de dezvoltare pentru 2015-2016, planul nostru fiind acela de a veni în întâmpinarea clienților noștri din întreaga țară cu soluții de bricolaj viabile, dar la prețuri mici. Trebuie să precizez, însă, că  Sibiul nu este doar un alt punct pe harta dezvoltării rețelei de magazine din România, ci este mai ales un oraș-reper pentru piața românească datorită reputației excelente pe care sibienii și-au creat-o participând activ la renovarea orașului, la restaurarea clădirilor vechi și a propriilor locuințe. Când admirăm Sibiul de azi, de fapt admirăm spiritul locuitorilor săi”, a declarat Frédéric Lamy, directorul general LEROY MERLIN România.


„Sibiul și împrejurimile sale fac parte dintr-o zonă foarte căutată și apreciată de către turiști și asta spune foarte multe despre localnici. Sibienii sunt oameni gospodari, atenți la detalii, dornici să își îmbunătățească confortul propriu și al oaspeților pe care îi primesc în casele sau pensiunile lor. La fel de adevărat este faptul că sibienii sunt oameni chibzuiți și cred că gama de servicii, produse și prețuri pe care noul magazin Leroy Merlin le pune la dispoziția clienților rezolvă multe dintre nevoile pieței locale” , a declarat  Thierry Tyrchan, directorul magazinului LEROY MERLIN Sibiu.leroy merlin sibiu (38)
Magazinul va fi deschis de luni până sâmbătă între orele 08:00 – 21:00 și duminica între orele 09:00 – 20:00. Mai jos puteți vedea o filmare din magazin în care se poate observa cu ușurință și ce produse sunt ”la ofertă”.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=p_KfgrJtzqU” splash=”https://i.ytimg.com/vi/p_KfgrJtzqU/maxresdefault.jpg” caption=”Deschidere Leroy Merlin Sibiu”]

Ultima oră

Comentariul meu