sibiul va avea și în această iarnă patinoar. când vom patina în parcul sub arini!

patinoar sibiuDupă ce pe 1 decembrie cei de la Cisnădie au inaugurat patinoarul din oraș, iar pe 6 decembrie cei de la Mediaș vor putrea aluneca în voie pe luciul unei astfel de locații amenajată de primărie și sibienii au șanse mari să facă același lucru din acest weekend.

Lucrările la patinoarul din Sibiu, aflat în parcul Sub Arini sunt pe ultima sută de metri. Proprietarul acestuia spune că spre deosebire de iarna trecută, sibienii vor avea la dispoziție patinoarul mult mai rapid. Astfel sunt șanse mari ca din acest weekend să patinăm pe luciul de gheață. ”Noi vrem să îl deschidem în acest weekend. Mai avem ceva de lucru și depindem de câteva chestii. Dacă totul decurge cum trebuie vom termina în așa fel încât la finele săptămânii să putem să începem activitatea. Mâine (n.r. – vineri) vom ști sigur dacă e așa sau nu”, a explicat Remus Gliga, administrator al patinoarului din parcul Sub Arini.
Acesta a mai spus că vor fi amenajate și vestiare pentru cei ce vin să patineze și că programul și tarifele vor rămâne cel mai probabil cele de anul trecut.

VEZI ȘI: VIDEO FOTO S-a deschis patinoarul din Cisnădie. Ce tarife sunt!

Program:
10.00 : 11.20
12.00 : 13.20
16.00 : 17.20
18.00 : 19.20
20.00 : 21.20

PRETURI
Luni  – Duminică  / 15 lei
Închiriere patine: 10 lei / perechea
Ascutit patine 10 lei/perechea
Grupurile organizate de minimum 10 persoane (studenti sau elevi) au o reducere la tariful de intrare de 10% pentru fiecare persoana.

Ultima oră

Comentariul meu