interstar sibiu s-a calificat la turneul final al memorialului gheorghe ola

inter star sibiuGrupa 2006 pregatita de Daniel Murasan a obtinut trei victorii din trei meciuri disputate la Turneul zonal desfasurat la Tarlungeni (jud Brasov) in perioada 30 noiembrie -01 decembrie.

Sibienii au invins in primul meci pe Galactic FK Bucuresti (reprezentanta Bucurestiului ) cu scorul de 2-0, apoi au invins pe FC Brasov  vicecampioana nationala si totodata campioana judetului Brasov tot cu 2-0 , pentru ca in ultimul act sa treaca de Navobi Alba Iulia (campioana judetului Alba) cu scorul de 9-3.
Chirila Iustin a fost declarat cel mai bun portar al competitiei.
Turneul final se va desfasura in perioada 16-18 decembrie , in cadrul acestuia participand cele mai bune opt echipe din Romania la aceasta categorie de virsta, din cele 400 inscrise in competitie la inceputul sezonului. Componenta grupelor si locatia vor fi anuntate de FRF saptamana viitoare.
„Felicit întreaga echipa. E 100% meritul copiilor.Un sincer mulțumesc tuturor celor care au fost alături de aceasta echipa pe parcursul întregului an. Este meritul întregii grupe inclusiv a celor care nu au facut deplasarea. Este o victorie o fotbalului sibian pe care FC Interstar i-l reprezintă cu brio peste tot in țara.”- Daniel Murasan.
Interstar a obtinut calificarea la „zona” dupa ce a invins in faza judeteana pe Alma Sibiu cu 6-1 si pe CSS Soimii Sibiu cu 13-0.

Ultima oră

Comentariul meu