foto sibiul devine din nou magic. începe cea de a iii a editie sibiu lights and more!

2Organizatorii promit că și în acest an cel mai așteptat eveniment de iarnă din Sibiu va transforma centrul orașului într-un loc magic. Pentru editia de anul acesta s-a abordat o alta cromatica a structurilor luminoase care vor fi amplasate de-a lungul pietonalei de pe Balcescu.

Un eveniment  unic organizat la nivel national,  Sibiu Lights and More se  pregateste pentru cea de-a treia editie care va avea loc in perioada 11 – 30 decembrie pe pietonala Nicolae Balcescu din Sibiu.
Fiind deja cunoscut ca si castelul de lumini, denumit de altii catedrala luminoasa, evenimentul de anul acesta isi propune sa aduca un plus decorului de lumini, pozitionand in prim plan un element de noutate.

CITEȘTE ȘI: Sibiul va avea și în această iarnă patinoar. Când vom patina în parcul Sub Arini!

3O cupola luminoasa inalta de aproximativ 12 metri va fi montata pe pietonala Nicoale Balcescu si timp de 3 saptamani pe podiumul din interiorul acesteia vor avea loc concerte de muzica live.7
Pentru editia de anul acesta s-a abordat o alta cromatica a structurilor luminoase care vor fi amplasate de-a lungul pietonalei.

S-a avut in vedere o abordare mai simpla a culorilor dar care promite un efect de amploare.

Ultima oră

Comentariul meu