veste bună pentru șoferi. s-a redeschis valea oltului între brezoi și călimănești!
FOTO arhivă

valea oltului fotoCNADNR a anunțat miercuri că traficul rutier între Sibiu și Vâlcea s-a reluat în condiții normale în zona în care au avut loc căderi de pietre și bolovani. Astfel de la ora 14.45 se circulă în condiții normale.

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă participanţii la trafic  că începând cu ora 14:45 circulaţia rutieră va fi reluată pe DN 7, între localităţile Căciulata şi Brezoi, pe ambele sensuri de mers, pentru toate categoriile de vehicule.

CITEȘTE ȘI: Cele mai scurte variante de ocolire a zonei blocată de pe Valea Oltului. Trasele pe care nu le știai!

CNADNR a anunțat miercuri că în zona cu probleme s-au ancorat plase care să protejeze partea carosabilă de posibilele căderi de pietre, însă, din cauza ploilor însemnate cantitativ din ultimile zile, porţiuni de rocă au fost destabilizate, acestea provocând ebulmentul ce a acoperit carosabilul.

VEZI AICI VIDEO DIN ZONA UNDE S-A BLOCAT TRAFICUL PE VALEA OLTULUI
Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din Romania S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33, 021/9360 sau pot accesa pagina de internet: www.cnadnr.ro . foto: Facebook

Ultima oră

Comentariul meu