traficul pe valea oltului rămâne în continuare închis. când se estimează că se va relua!

utilajȘoferii care sperau ca miercuri dimineață să poată circula fără probleme pe DN7 pe Valea Oltului, primesc o veste proastă. Traficul care a fost închis marți seară nu s-a reluat încă și situația pare să mai dureze cel puțin câteva ore. Motivul este faptul că în zona unde au căzut bolovani și pietre marți, încă se mai intervine cu utilaje.

Traficul rutier pe Valea Oltului între Sibiu și Vâlcea, rămâne în continuare închis pe Drumul Național 7 și asta în ciuda faptului că CNADNR estimase că lucrurile vor reveni la normal miercuri dimineață. Deocamdată situația rămâne la fel, iar șansele ca traficul să se reia în următoarele 2-3 ore (n.r. ora scrierii articolului este 10.30) sunt destul de mici.
”Încă nu s-a dat drumul traficului auto. După 12.00 există șanse să se întâmple acest lucru. În zonă încă se mai lucrează și se intervine cu utilaje. Așteptăm și noi un semn de la CNADNR, legat de relurea traficului în zona respectivă”, a explicat Corina Boștinaru de la IPJ Vâlcea, pentru Ora de Sibiu.

VEZI ȘI: Cele mai scurte variante de ocolire a zonei blocată de pe Valea Oltului. Trasele pe care nu le știai!
Reamintim că marți seară Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România a anunţat participanţii la trafic că drumul naţional DN 7 rămâne închis, pentru evitarea eventualelor pericole care ar putea agrava siguranţa circulaţiei în zonă, din cauza desprinderilor de rocă, care au avut loc pe Valea Oltului, între Căciulata şi Brezoi, km 199 – 200. În acest sens, CNADNR estima că drumul naţional DN 7 va fi deschis în dimineaţa zilei de 2 decembrie 2015, lucru care însă nu s-a întâmplat deocamdată.
VEZI AICI VIDEO DIN ZONA UNDE S-A BLOCAT TRAFICUL PE VALEA OLTULUI
Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte restricţiile instituite de IGPR – Serviciul Rutier şi să folosească următoarele variante ocolitoare: drumul naţional DN 1 (Veştem – Făgăraş – Braşov sau drumul naţional DN 1, drumul naţional DN 7, drumul naţional DN 66 (Simeria – Haţeg – Petroşani – Tg. Jiu).

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. Nu recomand, dar am reusit sa ocolesc zona cu probleme prin Perisani. Vreo 5 km nu sunt asfaltati, dar se poate circula si cu autoturisme mici.