moarte suspectă la tursib. un angajat a căzut din picioare în timp ce se afla la lucru!

autobuzeZi tristă pentru cei de la societatea locală de transport în comun din municipiul Sibiu. Un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani, care lucra la Tursib, a decedat la spital după ce în urmă cu trei zile a căzut inconștient în curtea societății de pe Calea Dumbrăvii.

După ce un angajat al DPC a murit miercuri electrocutat, în timp ce se afla la serviciu, un alt bărbat care lucra la o societate aflată în subordinea Consiliului Local, a decedat, de data aceasta pe patul spitalului.
Este vorba de un tânăr care era angajat al TURSIB-ului. Omul mătura prin curte și a căzut dintr-odată din picioare. A fost solicitat ajutor medical de urgență și a fost transportat la Spitalul Județean Sibiu, în stare foarte gravă. A murit din păcate după trei zile de suferință. ”El suferea de epilepsie. A mai fost internat cu probleme de câteva ori la spital. I s-a făcut rău în timp ce mătura și am chemat ambulanța. A făcut o criză… Era tânăr. A venit fratele lui din Moldova ca să îl ia acasă și să îl înmormânteze creștinește. Aici la Sibiu nu mai avea pe nimeni. Vă dați seama că suntem cu toții șocați de moartea lui…”, a declarat Adrian Popa, director la Tursib.

VEZI ȘI: Un angajat al DPC Sibiu a murit electrocutat. ITM-ul face anchetă!
Inspectoratul Teritorial de Muncă Sibiu a deschis o anchetă în acest caz. ”Din primele informații știm că angajatul a murit după trei zile la spital. Din câte știm avea o boală patologică. Se face o anchetă și vom prezenta concluziile când aceasta va fi finalizată”, a explicat pentru Ora de Sibiu, Francisc Szombatfalvi-Török, director al ITM Sibiu. foto: arhiva

Ultima oră

Comentariul meu