foto: caz incredibil la sibiu – a văzut ”pe viu” cum un hoț îi sparge mașina și a alergat după el ca să îl prindă!

masina sparta 12Caz mai puțin obișnuit la Sibiu. Un tânăr a văzut îngrozit cum un bărbat îi sparge mașina parcată în fața casei. Acesta a ieșit de urgență și l-a alergat pe făptaș, dar nu a mai reușit să îl prindă.

Un tânăr din Sibiu nu va uita cu siguranță ziua de duminică, 29 noiembrie. Acesta abia se trezise și era acasă alături de familie. La un moment dat a văzut pe geam un bărbat care tot dădea târcoale mașinii pe care o parcase așa cum face de obicei, în fața locuinței de pe strada Grădinarilor. A bătut cu mâna în geam ca să îl atenționeze și să vadă ce dorește, iar în următoarele secunde, cel de afară a spart geamul lateral a mașinii, a pus mâna pe o borsetă aflată pe bancheta din spate și a luat-o la fugă. Proprietarul a ieșit din casă și a alergat după hoț, dar fără prea mare succes. ”Eu eram in casa ma si ma trezisem cu jumatate de ora mai devreme. Am vazut pe geam un om imbracat in negru care se holba la masina mea. Am batut in geam in ideea ca va pleca. Nu am realizat pe moment ca el defapt mi-a spart masina.. Atunci am iesit afara si am inceput sa alerg dupa el, dar nu l-am mai prins.La politie am depus plangere si urmeaza sa fie investigat cazul”, a povestit Vlad Cirică, pentru Ora de Sibiu.
Pe lângă geamul spart la mașină, tânărul din Sibiu a rămas și fără tableta pe care hoțul a luat-o. ”Era într-o borsetă pe bancheta din spate a mașinii”, a mai povestit Vlad, care speră ca hoțul să fie prins. Acesta l-a și descris. ”Era mai tinerel. De înălțime medie și slăbuț ca talie”.

Ultima oră

Participă la discuție

2 Commentarii

  1. cat de neglijent, uituc, ignorant sa fi sa-ti lasi tableta peste noapte in masina…mai si pozeaza in victima…s-ar fi intamplat in 70% din orasele europene…nu ne mai aburiti!!!