cnadnr a închis total valea oltului. cum motivează decizia! - video - jale pe valea oltului

valea oltului blocataCompania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale a anunțat marți seară ca a luat decizia ca DN7 pe sectorul unde au avut loc căderi de pietre și bolovani, pe Valea Oltului, pe 1 decembrie, să închidă total traficul în zona afectată, cel puțin până miercuri dimineață.

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă participanţii la trafic că drumul naţional DN 7 rămâne închis, pentru evitarea eventualelor pericole care ar putea agrava siguranţa circulaţiei în zonă, din cauza desprinderilor de rocă, care au avut loc pe Valea Oltului, între Căciulata şi Brezoi, km 199 – 200.
Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte restricţiile instituite de IGPR – Serviciul Rutier şi să folosească următoarele variante ocolitoare: drumul naţional DN 1 (Veştem – Făgăraş – Braşov sau drumul naţional DN 1, drumul naţional DN 7, drumul naţional DN 66 (Simeria – Haţeg – Petroşani – Tg. Jiu).
În acest sens, CNADNR estimează că drumul naţional DN 7 va fi deschis în dimineaţa zilei de 2 decembrie 2015.
Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România S.A., la numerele de telefon 021/9360; 021/264.33.33  sau pot accesa pagina de internet a Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (www.cnadnr.ro).

YouTube video

Ultima oră

Participă la discuție

1 Commentariu

  1. cei de la drumuri au utilajele pregatite in regim de iarna ,adica asa figureaza ptr cei de la bucuresti ,dar ele au fost dezechipate si se cara si se lucreaza normal cu ele.in caz de ninsoare ele nu sunt echipate.au lasat doar cateva cu lame si cu sararite sa nu traga la ochi