VIDEO FOTO – Accident spectaculos pe drumul Hoților. Trei copii și două femei, victime!

accident drumulhotilor sibiu (9)Traficul rutier între Sibiu și Ocna Sibiului a fost blocat parțial la intrarea în oraș, pe Calea Șurii Mici, datorită unui accident spectaculos avut loc luni după amiază. O mașină a lovit un cap de pod și a zburat pur și simplu în aer.

Accidentul s-a produs luni după amiază în apropiere de un cartier rezidențial aflat pe Calea Șurii Mici. Un bărbat de 60 de ani care conducea un autoturism dinspre Ocna Sibiului către Sibiu, a pierdut controlul volanului din cauza vitezei și a lovit un cap de pod. Mașina s-a rostogolit apoi în aer și a aterizat răsturnată și cu botul într-un cap de canal.accident drumulhotilor sibiu (18)
Șase persoane se aflau în mașină în momentul producerii accidentului. Dintre acetestea doi băieți de 6 și 10 ani, o fetiță de opt ani, dar și două femei de 58 și respectiv 70 de ani, au fost transportate la Spitalul Luther și Spitalul Județean Sibiu. accident drumulhotilor sibiu (5)Victimele au fost preluate de echipaje SMURD. Singurul care a scăpat fără nici o zgârietură este chiar șoferul mașinii ce s-a răsturnat.


Martorii spun că accidentul a fost spectaculos. ”Stăteam pe balcon și fumam o țigară. Am văzut cum mașina a lovit capătul de pod după care pur și simplu a zburat în aer și a căzut răsturnată. Numai în filme am mai văzut așa ceva”, a povestit un tânăr care stătea pe balcon în momentul producerii accidentului și a văzut tot.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=Ti3LHlxMCr0″ splash=”https://i.ytimg.com/vi/Ti3LHlxMCr0/maxresdefault.jpg” caption=”Accident pe Calea Surii Mici in Sibiu”]

Ultima oră

Comentariul meu