sibiul nu s-a împiedicat nici de dinamo. csu se ține bine!

hardy csu sibiuCSU Sibiu învins duminică seară cu 86-82 (27 – 22 21 – 14 16 – 16 22 – 30) pe Dinamo București la capătul unei partide în care echipa lui Fleșeriu a a făcut o jumătate de meci excelentă. Oaspeții și-au revenit după pauză, dar nu au mai avut puterea să întoarcă soarta partidei.

Încă o victorie importantă pentru CSU Sibiu. Universitarii au învins cu 86-82 pe Dinamo și a rămas cel puțin pentru încă o săptămână pe primul loc din prima divizie de baschet masculin.
Sibiul a început excelent meciul și a dominat disputa sub panoul advers. După 10 minute Sibiul avea un ecart de 5 puncte avantaj pe tabelă, dar ceea ce s-a întâmplat în sfertul doi avea să se dovedească a fi decisiv pentru câștigarea acestui meci.
Sibienii s-au apărat excelent și au reușit  să se distanțeze pe tabelă la 12 puncte avantaj la finele sfertului doi. După pauză oaspeții au jucat mai bine și au revenit în joc. Dinamo a început bine sfertul trei, dar echipa lui Fleșeriu și-a revenit și a refăcut difefența de 13 puncte până la finele acestuia. În ultimele 10 minute Dinamo a forțat și mai tare și a reușit din fericire pentru Sibiu, să recupereze doar nouă puncte din cele 12 diferență.
S-a terminat 86-82, iar CSU continuă astfel seria excelentă de meciuri bune din acest final de an. Sibiul este pe primul loc în campionat, lucru care nu s-a mai întâmplat decât în cel de al II-lea sezon cu Miodrag Perisic pe bancă. De remarcat meciul excelent făcut de căpitanul Octavian Popa Calotă, jucător care trece printr-o formă excelentă în acest final de an.
Universitarii joacă etapa următoare tot acasă, de data aceasta în compania celor de la CSM Oradea, sâmbătă de la ora 20.00.

CSU Sibiu:
Hardy 13, Gilbert 15, Paul 3, Calotă 19, Păun 4, Lalovic 13, Mijajlovic 15, Harrison 4

Dan Fleșeriu (antrenor CSU Sibiu): ”Sunt bucuros pentru victorie!”
”Știam că va fi un meci foarte greu pentru că am jucăt împotriva unei echipe, poate prima dată, după Steaua, împotriva unei echipe foarte bine sudate. Antrenorul de la Dinamo și-a adus cu el jucătorii cu care a jucat în alte campionate, mai mulți ani de zile și se vede că joacă foarte bine împreună. Asta ne-a pus probleme destul de mari. Sunt puțin dezamăgit de sfertul patru. După Mediaș, este al doilea meci în care pierdem sfertul patru, lucru care ni se întâmplă mai rar sau niciodată până la meciurile acestea două și va trebui să facem ceva în sensul acesta. Sunt bucuros pentru victorie pentru că este importantă în perspectiva clasamentului”.

Ultima oră

Comentariul meu