marian râlea îl aduce pe moș nicolae la teatrul „gong” din sibiu

marian-ralea-teatrul-gongTeatrul pentru Copii și Tineret „Gong” din Sibiu prezintă spectacolul „Darul lui Moș Nicolae”. Evenimentul va avea loc vineri, 4 decembrie, de la orele 12:00 și 18:00 și sâmbătă, 5 decembrie, de la orele 11:00 și 18:00.

Decembrie este o lună magică, plină de poveşti, cu personaje fabuloase, care an de an, reiterează tradiţiile legate de un eveniment esenţial în civilizaţia omenirii: Crăciunul, sărbătoarea începutului, a naşterii, a copilăriei şi prin urmare a bucuriei. Dar înainte de venirea lui Moș Crăciun, în noaptea de 5 spre 6 decembrie copiii îl așteaptă pe Moș Nicolae. „An de an Bătrânul Moș vine din împărăția lui să aducă daruri și să reamintească tuturor că dăruind și tu poți fi câștigat. În această iarnă, mai mult decât oricând, când unii oameni din lumea mare au uitat să fie oameni, să încercăm să ne reamintim acest mister al Moșului cu obrajii înroșiți de ger și cu barba lunga cât toți anii la un loc – Moșul aducător de speranță și bucurie într-un spectacol dedicat atât copiilor cât și celor care și-au păstrat sufletul de copil.”, a declarat Marian Râlea, inițiatorul acestui proiect.
Magicianul Marian Râlea își propune să aducă bucuria și magia poveștilor de iarnă într-un spectacol interactiv cu surprize pentru copii. Bradul impodobit, darurile, casa luminată de strălucirea steluţelor, toate bucuriile specifice lunii decembrie creează o atmosferă fericită pentru cei mici şi care le aminteşte celor mari de vremea copilăriei şi de sărbătorile de iarnă. Alături de Magician vor mai urca pe scenă actorii Monica Baldea, Barbara Crișan, Vlad Laurențiu, Nicolae Suciu, Doriana Tăut și Alexandru Verzescu.
Spectacolul are o durată de 1h20min și este recomandat copiilor peste 3 ani. Prețul unui bilet este de 7 lei, tarif unic și poate fi achiziționat online prin eventim.ro (pagina de teatru) sau de la sediul teatrului de miercuri până vineri între orele 11:00 – 18:00 sau sâmbătă între orele 10:00 și 18:00, în limita locurilor disponibile, precum și de la Libăria Humanitas, magazinele Domo, Orange și Vodafone. Pentru biletele achiziționate în rețeaua Eventim se percepe un comision de 10%.

Ultima oră

Comentariul meu