fiicele jandarmilor sibieni participă la parada de 1 decembrie de la sibiu
jandarmi
jandarmi
jandarmi

Peste 80 de jandarmi de la Jandarmeria Sibiu și Gruparea Mobilă Brașov vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică la manifestările prilejuite de Ziua Națională a României.

La parada militară din data de 1 decembrie, în detașamentul reprezentativ al Jandarmeriei Sibiu, domnișoara Streinu Buta Andreea în vârstă de 12 ani, alături de Diana Maria Gheorghe în vârstă de 5 ani, fiice ale unor jandarmi, vor defila în ţinuta bleu-JANDARM. Totodată, caracterul istoric al Jandarmeriei va fi redat publicului de dl Alexe Adrian – muzeograf în cadrul Centrului Național Muzeal Astra Sibiu, care va purta uniforma specifică Jandarmeriei din secolul al XIX lea.
Echipaje din compunerea principalei structuri de ordine și siguranţă publică a Jandarmeriei Sibiu vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică în toate locurile de desfășurare a manifestărilor prilejuite de Ziua Națională: depunerea de coroane de flori la fostul sediu al Consiliului Dirigent – ora 10.00 – str N Bălcescu nr. 6; parada militară de pe bd. Corneliu Coposu – ora 11.00; expoziția de tehnică militară în parcarea din Piața Teatrului – ora 12.00; spectacolul omagial Ansamblul Folcloric “Cindrelul Junii Sibiului”- ora 14.30; Retragerea cu Torțe organizată de structurile din cadrul Sistemului Național de Apărare, Ordine și Siguranță Publică – ora 17.00; spectacolul simfonic Sala Thalia – ora 19.00.
Echipajele de Jandarmerie vor adopta măsuri sporite pentru protecția participanților la evenimentele cu public numeros, vor manifesta o atenţie deosebită în relaţia cu cetăţenii, pentru prevenirea şi aplanarea unor conflicte și asigurarea ordinii publice.

Ultima oră

Comentariul meu