flori

O florărie din Centrul Vechi al Sibiului aniversează un an de activitate chiar de Ziua Naţională a României.
Pentru a marca acest eveniment special, fondatoarele au dorit să facă ceva deosebit pentru întreaga comunitate.
„Ne dorim să înseninăm zilele sibienilor cu florile noastre. E aşa frumos să primeşti flori dar şi bucuria celui ce le dăruieşte este pe măsură. Am dori ca oamenii să dăruiască flori fără un motiv anume şi sperăm ca exemplul nostru să fie cel mai bun” , a declarat Oana Jurj.
După ce în luna iunie au oferit un show în Piaţă Mică, realizând 3 structuri florale de mari dimensiuni în scop caritabil, în 15 august toate Măriile din Sibiu au putut lua din faţa florăriei, de pe strada 9 Mai, unul dintre buchetele lăsate acolo special pentru ele.
Campania aniversară „Învaţă să dăruieşti flori” îşi propune să fie şi mai aproape de sibieni. În fiecare săptămână, timp de un an, Adriana Blahuianu şi Oana Jurj, designeri florişti, vor crea câte un buchet pe care îl vor dărui unei doamne sau domnişoare, la întâmplare.
Campania se va derula în locuri publice din Sibiu, acestea fiind anunţate la începutul fiecărei zile, pe pagina de facebook a florăriei https://www.facebook.com/giftartsibiu/
Cele două floriste lucrează în domeniu din anul 2010, perioadă în care au realizat sute de aranjamente florale şi au urmat cursuri prestigioase de design cu artişti precum Andreea Stor, belgianul Franky Bollingh sau Nicolae Agop.

Ultima oră

Comentariul meu