bulevardul corneliu coposu se închide temporar traficului în 29 noiembrie și 1 decembrie

parada 1 decembrie sibiu (4)Comisia de Circulație a avizat închiderea temporară a bulevardului Corneliu Coposu în data de 29 noiembrie și 1 decembrie pentru pregătirea și desfășurarea evenimentelor care marchează Ziua Națională a României la Sibiu.

În data de 29 noiembrie, bulevardul Corneliu Coposu va fi închis pe întreaga lungime, între sensul giratoriu cu strada Constituției și Piața Unirii, în intervalul orar 8 – 12, pentru a permite desfășurarea repetițiilor. Tehnica militară va staționa în parcarea cuprinsă între Sala Thalia și stația de autobuz Nufărul.
În data de 1 decembrie întreg bulevardul Corneliu Coposu  va fi închis între orele 8 și 13 pentru a permite desfășurarea paradei. Odată cu bulevardul Corneliu Coposu vor fi închise și parcările adiacente: parcarea Teatrului, parcarea de sub zid și parcarea de lângă Sala Thalia. Accesul în aceste spații de parcare va fi interzis între ora 6 și 13.
Pentru a ocoli bulevardul Corneliu Coposu, șoferii pot utiliza străzile Bâlea și Constantin Noica sau ruta Constituției – 9 Mai, în funcție de destinație.
Aceste închideri vor modifica și traseele Tursib nr. 12, 13, 22, 5, 10, 17 și 2. Autobuzele vor utiliza ca rută ocolitoare străzile Bâlea, Moldoveanu și bulevardul Vasile Milea și respectiv străzile Constantin Noica, Revoluției și Ștefan cel Mare. Poziționarea stațiilor nu se va modifica.

Ultima oră

Comentariul meu