alertă – doi adulți și doi copii găsiți inconștienți într-o casă din sibiu. pompierii au intrat pe geam!
FOTO arhivă

smurdPatru persoane au fost găsite de pompierii de la ISU Sibiu în stare de inconștiență într-o locuință de pe strada Anghel Saligni din Sibiu. Rudele acestora au sunat la112 după ce au încercat în repetate rânduri să dea de respectiva familie, dar nimeni nu a răspuns la telefon.

O autospeciala SMURD de transport victime multiple si un echipaj de descarcerare au intervenit sâmbătă după amiază în municipiul Sibiu, pe strada Anghel Saligni, unde mai multe persoane au fost  blocate in locuinta si nu au raspuns la apelurile rudelor.
Pentru salvarea persoanelor, echipajul de descarcerare a patruns cu scara pe geamul de la baie, situat la etajul 1 al casei de locuit, deblocand usa si permitand accesul echipajelor SMURD.”In locuinta au fost gasite patru persoane, din care fetita 9 ani si un baiat 15 ani, in stare de semi-constienta si doi adulti, respectiv parintii copiilor in varsta de aproximativ 48 ani si 52 ani, aceștia fiins inconstienti”, spun cei de la ISU Sibiu.
Victimele adulte au fost transportate la Spitalul Județean Sibiu. Copii au fost duși în stare stabilă la spitalul Luther din Sibiu. Foto: arhiva

Ultima oră

Comentariul meu