video foto – primăria a stabilit când deschide noul pod peste cibin. veste excelentă pentru șoferi!

pod cibin (2)După ce vineri dimineață municipalitatea a inaugurat viaductul de 6 milioane de euro de pe strada Kogălniceanu, primarul interimar Astrid Fodor a mai dat o veste bună sibienilor. Podul peste Cibin din zona pieței se deschide cel mai probabil vinerea viitoare.

Avem șanse foarte mari ca din 4 decembrie să putem circula cu mașinile pe noul pod peste Cibin. Anunțul a venit chiar din partea primarului interimar Astrid Fodor, care a răspuns unei interpelări venită din partea reporterului Ora de Sibiu, după inaugurarea viaductului de pe strada Kogălniceanu. Fodor spune că cel mai probabil de la finele săptămânii viitoare vom putea să circulăm cu mașinile sau pe jos, peste noul pod din zona Pieței Cibin.pod cibin (6)
”Legat de podul peste Cibin, ne-am propus ca săptămâna viitoare să îl inaugurăm. Lucrarea nu este gata în totalitate, dar podul este gata. (..) Probabil la finele săptămânii viitoare vom putea să facem și această inaugurare. Dacă nu va fi posibil săptămâna viitoare atunci o facem în următoarea. Cu siguranță în maxim două săptămâni podul se va deschide circulației”, a declarat Astrid Fodor.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=UvUf8YwG6Mc” splash=”https://i.ytimg.com/vi/UvUf8YwG6Mc/maxresdefault.jpg” caption=”INaugurare noul pod peste Cibin”]
Ce lucrări se vor termina la anul
Primarul interimar al Sibiului a explicat că cel mai probabil vor mai rămâne lucrări în zona podului, care se vor finaliza în primăvara lui 2016. „Aleile de sub pod nu vor fi probabil gata până la inaugurare, dar cum termenul este până în aprilie anul viitor, am considerat că este bine să îl deschidem pentru circulație și să nu blocăm acest obiectiv până la finalizarea tuturor lucrărilor. Vom continua apoi cu acele lucrări în primăvara anului viitor. Până în aprilie 2016 vor fi gata”, a mai explicat primarul interimar al Sibiului.pod cibin (3)
Podul peste Cibin este gata, după cum se poate observa și în imaginile filmate vineri după amiază. pod cibin (7)Au fost amplasate și semafoarele care vor dirija circulația în zonă, iar săptămâna viitoare se vor executa și marcajele rutiere.
[fvplayer src=”http://youtube.com/watch?v=T3kY60ME9bk” splash=”https://i.ytimg.com/vi/T3kY60ME9bk/maxresdefault.jpg” caption=”Finalizare lucrari pod peste Cibin – piata”]

Ultima oră

Comentariul meu